free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Νίκη…βάλσαμο για τον Ηρακλή Περιστερίου στο Χαλάνδρι!

Νικηφόρο πέρασμα για τον Ηρακλή από το Χαλάνδρι που επικράτησε με 3-0 μέσα στην έδρα του Ατρόμητου!

 

Μάλιστα αυτή η νίκη, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Περιστεριώτες, ήρθε σαν βάλσαμο μετά από ένα άσχημο σερί αρνητικών αποτελεσμάτων που είχε κράτησε την ομάδα μακριά από την νίκη για ένα μήνα!

Από εκεί και πέρα οι “κυανόλευκοι” σε δελτίο Τύπου που εξέδωσαν τονίζουν τα εξής: “Η νίκη ήρθε με την βοήθεια του τερματοφύλακα μας Παπαβασιλείου Γ. ο οποίος κράτησε ανέπαφη την εστία του στην πίεση του πρώτου πεντάλεπτου που ουσιαστικά ήταν το διάστημα που απειλήθηκε η άμυνα μας σε όλο των αγώνα.

Ο Ατρόμητος αν και με μόλις μια νίκη σε 13 αγώνες και ευρισκόμενος στην προτελευταία θέση του αγωνιστικού πίνακα δυσκόλεψε την ομάδα μας κυρίως στην αρχή του αγώνα. Μπήκε δυνατά δημιουργώντας αναταραχή στην αμυντική λειτουργία όπου σε ένα πεντάλεπτο έγιναν 3 σοβαρά λάθη και έδωσαν την ευκαιρία στους επιθετικούς της αντίπαλης ομάδας να βρεθούν σε πλεονεκτική θέση τετ ατ τετ με τον τερματοφύλακα μας. Στα δύο από τα τρία σουτ η αντίδραση του τερματοφύλακά μας ήταν η σωστή και απέκρουσε την μπάλα και το τρίτο σουτ έφυγε άουτ. Μετά από αυτό το διάστημα το παιχνίδι ισορρόπησε και σιγά σιγά η ομάδα μας έβγαινε με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία. Με την πρώτη ευκαιρία στο 11′ από στημένη φάση και κεφαλιά από τον Μήτρο Ν. που έφυγε λίγο άουτ. Στην επόμενη καταγεγραμμένη ευκαιρία ήρθε και το γκολ με σουτ εντός περιοχής από τον Βασιλείου Σ.
Το πέναλτι κέρδισε ο Μήτρος Ν. σε ανατροπή ήταν αυτό που απέφερε και το 0 – 2 από τον Πούλιο Γ. Χωρίς κάποια άλλη σημαντική φάση έκλεισε το 1ο ημίχρονο και για τις δύο ομάδες. Το 2ο ημίχρονο ήταν ένα παιχνίδι κέντρου με όχι και πολλές συγκινήσεις μέχρι το 72΄ λεπτό όπου το γκολ του Γ. Πούλιου έφερε το τρίτο γκολ και την νίκη για τον “ΗΡΑΚΛΗ”.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Παπαβασιλείου Γρηγόρης, Κιούσης Σωτήρης 65΄( Κασιμάτης Γιάννης), Καρακωνσταντής Αλέξανδρος, Πάνος Αλέξης, Γιαννακόπουλος Αντώνης, Δρουγουνάκης Γάννης, Μήτρος Νίκος 77΄ ( Νίτας Άγγελος),Τζαβάρας Υψηλάντης, Πούλιος Γιώργος, Βασιλείου Στάθης 81΄ (Μούρτζης Δημήτρης), Αρχοντούλης Στέφανος 73΄(Νικολάου Θεόδωρος). 

Προπονητής: Χλοψιούδης Πασχάλης

Συγχαρητήρια για την νίκη”.

Related posts

Χλοψιούδης: «Πήραμε μία νίκη που είχαμε απόλυτη ανάγκη»

Kώστας Παλαιολόγος

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Π.Ε.Π.Π.: Δηλώσεις Παπακανέλλου (vid)

abola10

Εύκολο πέρασμα Αττάλου από το Χολαργό

abola10