free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΔΑ

«Βαθμός» με παίκτη λιγότερο στο ντέρμπι για Ηρακλή

 

 

Ηρακλής Ελευσίνας – Μικρασιατική 2-2

 

Ηρακλής Ελευσίνας και Μικρασιατική αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής που διεξήχθη στο «Γ. Ρουμελιώτης». Η ομάδα από το Μελί των Μεγάρων, προηγήθηκε στο πρώτο μόλις λεπτό όταν η μπάλα έφτασε στον Μπαγδάτογλου και εκείνος με μία λόμπα από μακρινή απόσταση «νίκησε» τον Τζωρτζινάκη (0-1). Ωστόσο, η «αντίδραση» των γηπεδούχων ήταν άμεση καθώς στο  32’ ο Κώστας Πατσιονίδης έφερε το ματς στα «ίσια» (1-1) με απευθείας χτύπημα φάουλ αλλά στο 55’, έμειναν με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του σκόρερ τους. Παρόλα αυτά στο 70’, μετά από φάση διαρκείας έπειτα από κόρνερ και σουτ του Σκαμαντζούρα, η μπάλα έφτασε μετά από κόντρες στον Κατσάφαρο, ο οποίος έχοντας τον τερματοφύλακα Υφαντή πίσω του, σούταρε και την έστειλε στα δίχτυα με τον επόπτη Φαρμάκη όμως να ακυρώνει το γκολ ως οφσάιντ, παρότι τρεις αμυντικοί των φιλοξενούμενων κάλυπταν την εστία. Στην αμέσως επόμενη φάση και συγκεκριμένα στο 71’, η Μικρασιατική πήρε εκ νέου το προβάδισμα με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Μπαγδάτογλου με τον Καλογρίδη, να «χαρίζει» τον «βαθμό» στον Ηρακλή στο 75’ και να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα και πάλι με απευθείας χτύπημα φάουλ. Πολλά παράπονα από τον επόπτη Φαρμάκη έχουν οι γηπεδούχοι. Διαιτητής ήταν ο Φίτσας με βοηθούς τον Ουκονόμου και Φαρμάκη.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ (Μιχάλης Κατσάφαρος): Τζωρτζινάκης, Τοπτίδης, Διγκράν, Σκαμαντζούρας, Πατσιονίδης Κ., Πέππας, Σότα, Κόρμαλης, Κατσάφαρος (90’ Μπακάμης), Καλογρίδης, Τσεβάς (90’+2’ Καφαντάρης)

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ (Χάρης Κουστέρης): Υφαντής, Τζαφέρης, Κουτσούλας, Συριανός, Νότα (λ. τρ. 52 Μαρδής), Πατσιονίδης Β., Τόπαλης (77’ Χαμπιλάι), Μανώλης (77’ Δρυμούσης), Μπαγδάτογλου, Βλαχοκυριάκος, Τουμπαρίδης (54’ Λέζι)

 

 

 

 

 

Related posts

Στην «κορυφή» ο Βύζας

Nάσος Φακίδης

Στην «κορυφή» ο Πανελευσινιακός

Nάσος Φακίδης

Τελείωσαν πριν από λίγη ώρα τα παιχνίδια της ΕΠΣΔΑ.

Ρένος Γιαμπουράς