free page hit counter
21.1 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Επεισόδια και ένταση στο Πέραμα

 ΑΟ Καραβάς – ΑΕ Μαύρος Αετός Ολυμπιάδα 1-0

 

Μετά από ένα «επεισοδιακό» παιχνίδι ο Καραβάς επιβλήθηκε με 1-0 της ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας και παραμένει στην «κορυφή» του δευτέρου ομίλου της πρώτης κατηγορίας.

Το «χρυσό» γκολ των γηπεδούχων, το σημείωσε ο Παναγιωτόπουλος στο 90’.

Αμέσως μετά την επίτευξη του γκολ, επικράτησε ένταση μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να αποβληθούν από τον Καραβά οι Μπεσού , Χονδρουδάκης Π. και Χονδρουδάκης Γ και από τους φιλοξενούμενους οι Σαμλίδης και Ζώγας όπως και ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Μπογράκος. Σύμφωνα με το φύλλο αγώνος, εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και τρεις παράγοντες από κάθε ομάδα εκ των οποίων και ο Π. Αλεξίου του Καραβά ο οποίος είναι τιμωρημένος και τον αναγνώρισε ο διαιτητής Μπαλαχούτης, σύμφωνα πάντα με τα όσα γράφει ο τελευταίος στο ΦΑ.

Μάλιστα, το παιχνίδι διεκόπη για δέκα λεπτά για να εκτονωθεί η κατάσταση.

 

ΑΟ ΚΑΡΑΒΑΣ: Καραμαλίγκας, Παπαδόπουλος Σ. (46’ Χονδρουδάκης Γ.), Χονδρουδάκης Π., Λάλα, Αναγνωστόπουλος, Μουράι (46’ Μπιλίμπασι), Παυλόπουλος, Καστράτι, Μπεσού, Παναγιωτόπουλος, Ντρούγκας

ΑΕ ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ: Μεϊμάρογλου, Παπαδόπουλος, Σαμλίδης, Βιδάλης, Σταμπούλογλου, Χατζημελετιάδης, Κασδοβασίλης, Γκιάτης , Βάσσος (88’ Γιαπιτζάκης), Κουλουριώτης (73’ Ζώγας), Μανουλίδης (59’ Τσορτανίδης)

 

Πηγή: stoplekto

Related posts

«Έφυγε» με τους τρεις βαθμούς από το Ρέντη ο Ατρόμητος

Nάσος Φακίδης

Πάντα στο «κόλπο» ο Αετός!

«Μοιρασιά» στον Κορυδαλλό

Nάσος Φακίδης