free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Σκαλτσάς: «Θα παλέψουμε παιχνίδι με παιχνίδι ως το τέλος»

Το σύνθημα για ανάλογη συνέχεια έδωσε ο προπονητής της Αναγέννησης Πετρούπολης Βασίλης Σκαλτσάς (φωτό)

 

 

 

Αποφασισμένοι να παίξουν τα ρέστα τους και να διεκδικήσουν με την απόδοσή τους στον αγωνισιτκό χώρο τις ελπίδες που τους αναλογούν για την άμεση επιστροφή τους στην Β’ ΕΠΣΑ παρουσιάζονται άπαντες στην Αναγέννηση Πετρούπολης.

 

Η φιλόδοξη ομάδα των δυτικών προαστίων αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο,  μετέτρεψε σε … πάρτι την αναμέτρησή της με την ισχυρή ΑΕ Περιστερίου την οποία νίκησε με το εμφατικό 3-0 αναδεικνύοντας πτυχές της ποιότητάς της.

 

Με τον τεχνικό ηγέτη Βασίλη Σκαλτσά να μένει απόλυτα ευχαριτημένος από τη συνολική εικόνα των ποδοσφαιριστών του και να δίνει το στίγμα του για την απαιτητική συνέχεια:

 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την συνολική μας εικόνα και κυρίως τον τρόπο με τον οποίο οι ποδοσφαιριστές μου προσέγγισαν την αναμέτρηση εμ την ΑΕ Περιστερίου.

Μπήκαμε πολύ αποφασισμένοι και δείξαμε τρομερό πάθο, προσήλωση, αλλά ακι συγκεκριμένο πλάνο στο παιχνίδι μας και αυτό αμς έδωσε τη δυνατότητα να προηγηθούμε με 3-0 με την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους χωρίς να επιτρέψουμε στους αντιπάλους μας να πάρουν ανάσα.

Πλέον, από την πλευρά μας θα παλέψουμε για την εκπλήρωση του στόχου μας παιχνίδι με παιχνίδι μέχρι τέλους. Το μυαλό μας είναι στραμμένο στο παιχνίδι με τα Πράσινα Πουλιά, όπου θα ενσωματωθούν και οι νοαποκτηθέντες Δημήτρης Ράπτης και Γιώργος Τσέσλιος. ».

 

 

 

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα των αγώνων του Σαββατοκύριακου

Abola Team

Στο 92΄ισοφάρισε ο Πλάτωνας (1-1)

Abola Team

Κεκλεισμένων οι αγώνες και στην Αθήνα

abola10