free page hit counter
16.1 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Σε ανοδική πορεία

Τόσο μέσα όσο έξω από το γήπεδο οι «κυανέρυθροι» δείχνουν μία εικόνα αλλαγμένη προς το καλύτερο.

Σταδιακά και με πρόγραμμα η διοίκηση που από το καλοκαίρι έχει τα ηνία του ποδοσφαιρικού τμήματος του Γ.Σ. Ηλιούπολης προχωράει σε πρωτοβουλίες που αναβαθμίζουν την ιστορική ομάδα. Στο πλαίσιο αυτό προχώρησε την Κυριακή, πριν από το παιχνίδι της πρώτης ομάδας, με την Δόξα Βύρωνος, στην διοργάνωση στο Δημοτικό γήπεδο Ηλιούπολης αγώνων για τα μικρότερα τμήματα της Ακαδημίας, ενώ τα παιδιά συνόδευσαν και τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων κατά την είσοδό τους.

Επίσης τόσο τους αγώνες των τμημάτων της Ακαδημίας, όσο και τον αγώνα Ηλιούπολη – Δόξα Βύρωνος, παρακολούθησαν οι γονείς των παιδιών, δίνοντας μαζί με τα παιδιά τους ένα πραγματικά όμορφο χρώμα ποδοσφαιρικό.

Χαρακτηριστικό τέλος, είναι το γεγονός ότι μετά το τέλος της αναμέτρησης τόσο ο προπονητής της Δόξας Βύρωνα Γιάννης Χατζηράπτης, όσο και ο προπονητής της ομάδας μας Βαγγέλης Γαλάνης στις δηλώσεις τους τόνισαν ότι το κλίμα ήταν ιδανικό για ποδόσφαιρο και η εικόνα όπως πρέπει να είναι στα γήπεδα, με το άθλημα να αποτελεί χαρά για όσους το παρακολουθούν.

Από εκεί και πέρα στην Ηλιούπολη συνεχίζουν την προετοιμασία τους για τον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου κόντρα στα Πετράλωνα.

Related posts

Πέρασε από το Περιστέρι το Ηράκλειο!

Abola Team

Με μπροστάρη τον Κούντου ο Χαραυγιακός νίκησε το Περιστέρι

abola10

Γαζής: «Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου»

Kώστας Παλαιολόγος