free page hit counter
19.8 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καλαϊτζίδης: «Μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι με τον Φοίνικα Περιστερίου»

Στην κρισιμότητα του εκτός έδρας αγώνα με τον Φοίνικα Περιστερίου στάθηκε ο τεχνικός της Αθηναϊδας Παναγιώτης Καλαϊτζίδης

 

 

 

Τα … ρέστα της καλείται να παίξει η Αθηναϊδα στην εκτός έδρας αναμέτρησή της απέναντι στον Φοίνικα Περιστερίου,.

 

Η ομάδα της Κυψέλης, η οποία προέρχεται από τη δύσκολη, όσο ιδιαίτερα σημαντική της νίκη επί του Ηρακλή Περιστερίου με 3-02, χρειάζεται όσο τίποτε άλλο τους βαθμούς, ώστε να αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση, αλλά και ασφάλεια, ενόψει της καθοριστικής συνέχειας που την περιμένει στον πρώτο όμιλο της ΑΒ’ ΕΠΔΑ.

 

Με τον τεχνικό Παναγιώτη Καλαίτίδη αν δίνει το σύθημα:

«Η ομάδα μας βρίσκεται σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση μετά τη σημαντική νίκη που πετύχαμε κόντρα στον Ηρακλή Περιστερίου. Πλέον δουλεύουμε εμπεριστατμένα για το επόμενο εξίσου πολύ δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στον Φοίνικα Περιστερίου.

 

Μία ομάδα ιδιαίτερα δυνατή, η οποία στην έδρα της αγνοεί την ήττα φέτος. Θα πάμε όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι γίνεται, ώστε να φτάσουμε στο αποτέλεσμα όπου όλοι θέλουμε».

 

  

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Άγγελο Ζώη ανέκυψε στην Αθηανϊδα. Ο δυναμικός παίκτης τραυματίστηκε στο πέλμα στην προπόνηση και η συμμετοχή του κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.

 

 

Related posts

Λύγκος: «Μας περιμένει δύσκολη συνέχεια»

Kώστας Παλαιολόγος

Γκόνος (Άρης Χολαργού): “Σημαντικός βαθμός” (vid)

abola10

Ξενιτίδης: «Περίμενα να ζητήσουν συγγνώμη»

abola10