free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Παραιτείται αηδιασμένος ο πρόεδρος του Μικρασιατικού!

Μετά τα θλιβερά γεγονότα της Πετρούπολης, ο πρόεδρος του Μικρασιατικού, Δημήτρης Αναγνώστου κάνει γνωστή την παραίτησή του από την προεδρία και γενικότερα από μέλος του ΔΣ των «βυσσινί»!

 

Δυστυχώς, γι’ακόμη μία φορά οι… γνωστοί άγνωστοι νίκησαν!

Εκείνοι που μπήκαν μέσα στο πούλμαν που μετέφερε την αποστολή του Μικρασιατικού και χτυπούσαν αλύπητα όποιον έβρισκαν μπροστά τους, ακόμα και παιδιά ηλικίας κάτω των 20 ετών, κατάφεραν να διώξουν από το ποδόσφαιρο έναν ακόμη οικογενειάρχη, έναν ακόμη έντιμο άνθρωπο, όπως είναι ο Δημήτρης Αναγνώστου! Κύριος με το «Κ» κεφαλαίο έδωσε το χρόνο του και τα χρήματά του για το Μικρασιατικό Καισαριανής και είναι προφανές πως μετά τα όσα εκτυλίχθηκαν την Κυριακή το μεσημέρι δεν επιθυμεί να ασχοληθεί ούτε λεπτό παραπάνω με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, το οποίο, χωρίς καμία αμφιβολία, νοσεί βαριά!

Ακολουθεί η επιστολή παραίτησης του Δημήτρη Αναγνώστου:

«ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ ΑΟ.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ

Του Δημήτριου Αναγνώστου, Προέδρου ΔΣ του σωματείου Μικρασιατικός Α.Ο.

Κύριοι, Με την παρούσα επιστολή υποβάλλω την παραίτησή μου από Πρόεδρος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ιστορικού μας συλλόγου, του Μικρασιατικού. Γνωρίζετε ότι η αγάπη μου για την ομάδα μας είναι πολύ μεγάλη και ότι αυτή η απόφαση ήταν πολύ δύσκολη για μένα, αφού επί πολλά έτη η ζωή και καθημερινότητά μου, ήταν συνυφασμένη με τον Μικρασιατικό και την πάλη που δίνουμε όλοι μαζί για ένα καλύτερο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Παρ’ όλα αυτά, η ηθική μου, οι αξίες που πρεσβεύω και εσχάτως το ένστικτό μου για αυτοσυντήρηση, με αναγκάζουν και δεν μου αφήνουν άλλη επιλογή από το να παραιτηθώ.

Τα θλιβερά γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο γήπεδο Αλκυών της Πετρούπολης την Κυριακή 3-2-2019, στα οποία όχι μόνο ήμουν αυτόπτης μάρτυρας, αλλά και εν τοις πράγμασι θύμα, αφού δέχθηκα επίθεση και τραυματίστηκα από άγνωστους δράστες, μου προκάλεσαν αηδία, αποτροπιασμό και απέχθεια σε καθετί που σχετίζεται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Οι εικόνες με κουκουλοφόρους να με γρονθοκοπούν στο πρόσωπο, να με υβρίζουν και να με απειλούν διαδραματίζονται διαρκώς σαν κινηματογραφική ταινία στο μυαλό μου και δεν θα είναι εύκολο να ξεχαστούν, ειδικά στη σκέψη ότι υπάρχει περίπτωση στο μέλλον να επαναληφθούν. Ανέκαθεν ήμουν ένας φιλήσυχος και φιλειρηνικός άνθρωπος και αυτά τα περιστατικά δεν συνάδουν με τον τρόπο ζωής και τα πιστεύω μου, κάνοντάς με να συνειδητοποιήσω ότι δεν μπορώ να προσφέρω κάτι άλλο στο χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Σας ευχαριστώ όλους για τις όμορφες στιγμές και τους ωραίους και μεγάλους αγώνες που δώσαμε.

Αθήνα, 5-2-2019

Δημήτριος Αναγνώστου».

Related posts

Τρανός: «Αντιμετωπίζουμε την πιο φορμαρισμένη ομάδα»

Kώστας Παλαιολόγος

Δείπνο με φόντο τις επιτυχίες στην ΑΕ Ηρακλείου

Kώστας Παλαιολόγος

Κουσάνας: «Να βελτιώσουμε τα λάθη»

Kώστας Παλαιολόγος