free page hit counter
23.2 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουτσουδάκης: «Πετύχαμε σημαντική νίκη, σεβασμός στη Νίκη Αλίμου»

Στην αξία της εκτός έδρας νίκης επί του Παράδεισου Αμαρουσίου αναφέρθηκε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γαλάτσι Θοδωρής Κουτσουδάκης, στρέφοντας παράλληλα τη προσοχή του στην προσεχή αναμέτρηση με τη Νίκη Αλίμου 

 

 

Την εξαιρετική του πορεία στον τρίτο ανταγωνιστικό όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ συνέχισε ακάθεκτος ο ΠΑΣ Γαλάτσι, χάρη στη σπουδαία εκτός έδρας νίκη του επί του ισχυρού Παράδεισου Αμαρουσίου με 2-0. 

Μία επιτυχία, η οποία διατήρησε ολοζώντανες τις ελπίδες για την κατάληψη μιας εκ των προνομιούχων θέσεων, με το συγκρότημα του Θοδωρή Κουτσουδάκη να αναδεικνύει στο χορτάρι πτυχές της ποιότητάς του, αλλά και της μεθοδικής δουλειάς που γίνεται σε όλους τους τομείς.

 

Με τον τεχνικό ηγέτη Θοδωρή Κουτσουδάκη να επιβραβεύει τους ποδοσφαιριστές του για τη νίκη και τη συνολική τους εικόνα:

 

«Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη επί μίας πολύ αξιόλογης ομάδας όπως είναι ο Παράδεισος Αμαρουσίου και σε δύσκολη έδρα.

Μία επιτυχία, η οποία μας οπλίζει με θάρρος και αυτοπεποίθηση και μας παρέχει τη δυνατότητα να ευελπιστούμε σε ακόμη καλύτερη συνέχεια.

 

Ξεκάθαρη επιδίωξή μας είναι να παλέψουμε μέχρι τέλους να φτάσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε. Η προσοχή και το μυαλό μας πλέον επικεντρώνονται στην προσεχή αναμέτρηση με τη Νίκη Αλίμου. Σεβόμαστε τον αντίπαλό μας και δεν παραπλανόμαστε από τη βαθμολογική του θέση. Θα προεοτιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται, ώστε να φανούμε απόλυτα προετοιμασμένοι».

 

 

 

 

Related posts

Ξανά στις επάλξεις Πανουργιάς και Τριαντούλης

Kώστας Παλαιολόγος

Τίτλοι τέλους στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Μέσα στο Μάιο η απόφαση στην Γ’ Εθνική…

Abola Team

Αίσθηση με Στέργιο Μαστρογιάννη έκανε ο ΠΑΣ Γαλάτσι