free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Φωνές» για τη διαιτησία ο ΑΟ Χαϊδαρίου

Οικτρά παράπονα για τη διαιτησία του πρώτου ημιτελικού Κυπέλλου με τον Άγιο Ιερόθεο εκφράζει ο ΑΟ Χαϊδαρίου

 

 

 

 

Μένεα πνέουν στον ΑΟ Χαϊδαρίου, με αφορμή την αντιμετώπιση, όπου έτυχε η φιλόδοξη ομάδα από τους διαιτητές στον πρώτο ημιτελικό Κυπελλου της Τετάρτης (13/2) κόντρα στον Άγιο Ιερόθεο, που βρήκε την ομάδα της Γ’ Εθνικήςνα κερδίζει με 3-1.

 

Η διοίκηση των «κυανέρυθρων» εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας εκφράζει τα οικτρά της παράπονα.

 

Αναλυτικά:

 

«Η ομάδα μας κλήθηκε να δώσει έναν ιστορικό αγώνα και θελήσαμε να κάνουμε μια πραγματικά γιορτή, όμως υπήρχαν κάποιοι «απρόσκλητοι καλεσμένοι». Το διαιτητικό τρίο της αναμέτρησης, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με τις λανθασμένες αποφάσεις του και μας στέρησε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

 

Αποκορύφωμα των λανθασμένων υποδείξεων, η φάση του 74ου λεπτού, όταν ακυρώθηκε κανονικότατο γκολ στην ομάδα μας, ενώ το σκορ ήταν 1-2. Όσοι βρεθήκαμε στις εξέδρες του γηπέδου, προσπαθούμε να καταλάβουμε τι σκέφτηκε ο πρώτος βοηθός, την υπόδειξη του οποίου ασπάστηκε ο διαιτητής της αναμέτρησης.

 

Για ακόμα μια φορά ο κόπος των ποδοσφαιριστών μας πήγε χαμένος γιατί κάποιοι δεν τους σεβάστηκαν. Καλούμε τους υπεύθυνους να λάβουν τα μέτρα τους και να μην επαναληφθούν ανάλογες καταστάσεις. Την διαδικασία την ξέρουμε. Θα μας καλέσετε σε απολογία για τα υβριστικά συνθήματα, αλλά οι υπαίτιοι θα μείνουν ατιμώρητοι και σε κάποιον άλλο αγώνα της ομάδας μας, θα συνεχίσουν το έργο τους. Στον Α.Ο. Χαϊδαρίου, προσπαθούμε να αναβαθμίσουμε το αθηναϊκό ποδόσφαιρο και τέτοιες ενέργειες μας κάνουν να αναρωτιόμαστε αν αξίζει τον κόπο. 

 

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι δεν έχουμε κανένα παράπονο από την ομάδα του Αγίου Ιερόθεου, της οποίας ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής». 

 

Παπαρούνης: «Δεν μας σεβάστηκαν!»

 

Στο ίδιο μήκος κυμαίνοντια και οι δηλώσεις του τεχνκού Νίκου Παπαρούνη:

«Ελάχιστες είναι οι φορές που έχω ασχοληθεί με τους διαιτητές, αλλά με αφορμη το κανονικό γκολ, που μας ακυρώθηκε στο 68ο λεπτό σε κεφαλιά του Μηλιώνη ως οφσάιντ που δεν υπήρχε, ένα έχω να πω. Μας ενόχλησε το γεγονός ότι δεν μας σεβάστηκαν Σίγουρα δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με την ομάδα του Αγίου Ιεροθέου, αλλά θα έπρεπε οι διαιτητές να μας αφήσουν να διεκδκήσουμε αυτό που μας αναλογούσε. Φανήκαμε πολύ ανταγωνιστικοί και το τελικό 1-3 διαμορφώθηκε με ένα κρύο» γκολ, που δεχθήκαμε στο 93’.».

 

 

Related posts

Παρελθόν Πουρνάρας και Τσίτσας από τον Αθηναϊκό

Abola Team 3

Σε απόσταση βολής από την κορυφή τα Σούρμενα!

abola10

Σιλεβίστας: “Ήμασταν η καλύτερη ομάδα”

admin