free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Πρασσάς: «Ευχαριστημένος από την εικόνα των παικτών μου»

Tα εύσημα στους παίκτες του απένειμε ο τεχνικός του Πανιωνίου Καισαριανής Παναγιώτης Πρασσάς

 

 

 

 

Έναν πολύτιμο βαθμό στο εγχείρημα που επιχειρεί για την εκπλήρωση του στόχου της ανόδους την Β’ Κατηγορία απέσπασε ο Πανιώνιοε Καισαριανής στην έδρα του Χαλκηδονικού αποσπώντας ισοπαλία με 1-1.

 

Κόντρα στον πρωτοπόρο του δευτέρου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ, το συγκρότημα των ανατολικών προαστίων εμφανίστηκε άκρως ανταγωνιστικό και μάλιστα για πολύ μεγάλο διάστημα της αναμέτρησης, έβαλε τους δικούς του κανόνες. Γεγονός, το οποίο άφησε απόλυτα ευχαριστημένο τον τεχνικό ηγέτη Παανγιώτη Πρασσά:

 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις προσπα΄θιες και τη συνολική απόδοση των παικτών του κόντρα στον Χαλκηδονικό. Εκ των προτέρων αναγνωρίζαμε το βαθμό δυσκολία ςπου συγκέντρωνε η συγκεκριμένη αναμέτρηση. Παίζαμε με τον πρωτοπόρο στην έδρα του κι έπρεπε να δείξουμε καλό πρόσωπο εάν θέλαε πραγματικα να ευελπιστούμε σε κάποιο θειτκό αποτέλεσμα.

Προηγηθήκαμε στο σκορ, επιβάλαμε ως ενός σημείου τον ρυθμό μας, ωστόαο στη συνέχεια ισοφαριστήκαμε και το παιχνίδι έγινε … ροντέο. Συνεχίζουμε την προσπάθεια αντιετωπίζοντας με ιδιαίτερη προσοχή όλα τα παιχνίδια και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».

 

 

Related posts

Ειρήνη Πετρούπολης-Ηρακλής Περιστερίου 0-2

Abola Team 3

Τεχνικό δίδυμο Βέρρα-Αστερή στον Κρόνο Αιγάλεω

Kώστας Παλαιολόγος

Τέλος ο Αντώνης Βαζλαματζής από την ΑΕ Ιλίου

Τάσος Ζαφειρίου