free page hit counter
16.1 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Επιτυχημένο τεστ για τον Φωστήρα

Νικηφόρο με 1-0 ήταν το Φωστήρα το δυνατό φιλικό κόνρα στην Καλλιθέα, την οποία υπέταξε με 1-0

 

 

 

Τη δυνατότητα να παραμείνει σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς, αλλά παράλληλα και να «τεστάρει» τις δυνάμεις του απεναντι σε συγκρότημα ανώτερης κατηγορίας είχε ο Φωστήρας στο φιλικό που έδωσε κόντρα στην Καλλιθέα στον Ταύρο

.

Παρότι, το συγκρότημα του Θύμιου Γεωργούλη βρήκε απέναντι του ένα συνολο ανώτερο που συμμετέχει σε παραπάνω κατηγορία τα πήγε αρκετά καλά επικρατώντας με 1-0, χάρη σε γκολ του Ηλιάδη.

 

Η εν γένει παρουσία του «Φονέα» ήταν εξαιρετική, με τους «κιτιρνόμαυρους» να αναδεικνύουν το μέγιστο δυνατό βαθμό τις πολλές αγωνιστικές τους αρετές. Όπως φυσικά και να πιστοποιούν ότι η ξέφενη κούρσα που εχουν διαγράψει στον δεύτερο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ, που τους επαναφέρει ολοταχώς στον δρόμο της επανόδου στην Γ’ Εθνική,  μόνο ως τυχαία δεν μπορεί να εκληφθεί.

 

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Θύμιος Γεωργούλης) Ντουντούμης (46′ Τσαφάι), Αλεξίου (70′ Κωνσταντινίδης), Καλιμούκος (70′ Καλαγκάνης), Πανάκης, Κόλιας, Μπένα (75′ Παρασκευόπουλος), Βασιλείου (75′ Τσαγκάνος), Πίσσας (46′ Ασημάκης), Ηλιάδης (70′ Κουλούρης), Σιμωσης (55′ Χαλεπιάν), Κουτσούμπας.

Related posts

Ρηγόπουλος Νικόλαος | Παίκτης Παπάγος

admin

Οι ευχαριστίες του Ματθαίου Τζιβελέκη στη Διάνα

abola10

Σούρμενα: Και επίσημα Κλωνάρης

Nάσος Φακίδης