free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Πετρίδης: «Το νέο γήπεδο θα μας απογειώσει!»

Στην αξία και το όραμα του νέου ιδιόκτητου γηπέδου και το πόσο θα ανεβάσει την αίγλη του συλλόγου, αναφέρθηκε ο Πρόεδρος του ΠΟΨ Γιάννης Πετρίδης

 

 

Στους ρυθμούς της κατασκευής του νέου ιδιόκτητου γηπέδου βρίσκονται οι ιθύνοντες του ΠΟΨ.

 

Μετά την ιστορική συμφωνία παραχώρησης χώρου για την κατασκευή νέου γηπέδου άπαντες στην ομάδα του Ψυχικού φέρονται διατεθειμένοι να εκμεταλλευτούν στο έπακρο την απίστευση αυτή συγκυρία και να … τρέξουν τις διαδικασίες που ανάγοντια στη ανέγερση του νέου γηπέδου,.

 

Με τον Πρόεδρο Γιάννη Πετρίδη να τονίζει τα εξής:

 

«Κακά τα ψέματα, πλέον η σκέψη και το μυαλό μας κατά πολύ μεγάλο ποσοστό ταξιδεύει στο μέλλον και την επόμενη σεζόν. Όλη μας η προσοχή έχει επικεντρωθεί στο … τρέξιμο που κάνουμε, ώστε να επιταχύνουμε τις διαδικασίες για τη ανέγερση του νέου ιδιόκτητου γηπε΄δου, το οποίο θα μας απογειώσει σε όλα τα επίπεδα!» ήταν το αρχικό σχόλιο του διοικητικού ηγέτη του ΠΟΨ, για να συμπληρώσει:

 

«Σε ό,τι έχει να κάνει με τη συνέχεια,της εφετινής σεζόν, στόχος μας είναι να φτάσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε. Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα αγώνων με πολλές και ιδιαίτερα δυνατές ομάδες, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων, όπου θα παλέψουμε με όλες μα ςτις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

 

 

 

 

Related posts

«Μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι»

Kώστας Παλαιολόγος

Η Αθηναϊδα 5-1 εκτός τα Ιλίσια 2004

Abola Team 3

Λύγκος: «Πήραμε ψυχολογική ντόπα»