free page hit counter
16.1 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Βλάχος: «Κομβικό παιχνίδι με τη Δόξα Βύρωνα»

Στην κρισιμότητα της εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Δόξα Βύρωνα στάθηκε ο τεχνικός του Απόλλωνα Χαλανδρίου Χρήστος Βλάχος

 

 

Στους ρυθμούς της επερχόμενης καθοριστικής εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Δόξα Βύρωνα κινούνται τα πάντα πλέον στον Απόλλωνα Χαλανδρίου.

 

Άπαντες στην ομάδα των βορείων προαστίων δείχνουν να έχουν συναισθανθεί την κρισιμότητα της αναμέτρησης και φέρονται διατεθειμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε να φτάσουν σ’ ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα αυξήσει τις πιαθνότητες παραμονής τους στην Α’ Κατηγορία.

 

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Χρήστου Βλάχου:

 

«Η όλη μας προσοχή και συγκέντρωση έχει στραφεί αποκλειστικά στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στη Δόξα Βύρωνα. Πρόεκιτια για ένα πολύ δύσκολο, όσο και κομβικό παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα, η οποία έχει θέσει τους ίδιους στόχους με εμάς. Η διακοπή του πρωταθλήματος αποδείχθηκε ευεργετική, αφού μας έδως ετη δυνατότητα να ανασυγκροτηθούμε και να επανέλθουν στις προπονήσεις αρκετοί σημαντικοί μας παίκτες, που απουσίαζαν λόγω τραυματισμών, Θα πάμε να κάνουμε την προσπάθειά μας»

 

Μεα ερκετά ενισχυσμένη σύνθεση συγκριτικά με προηγούμενοευα γώνες του θα παραταχθεί ο Απόλλων Χαλανδρίου απέναντι στη Δόξα Βύρωνα, αφού οι Ερρίκος Κουτσοκίλος, Ιγνάτιος Αγκόλι, Φραγκίσκος Στεργιώτης και Νίκος Οικονομόπουλος ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους.

 

 

 

Related posts

Γαζής: «Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου»

Kώστας Παλαιολόγος

Νέο πέρασμα από το Φάληρο για το Ηράκλειο!

abola10

Γαζής: «Σεβόμαστε τον Άρη Πετρούπολης»

Kώστας Παλαιολόγος