free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Βλάχος: «Οι παίκτες μου ανταποκρίθηκαν πλήρως κι έδειξαν χαρακτήρα»

Στην αντίδραση σπουδαίου συνόλου που έβγαλαν οι παίκτες του απέδωσε ο τεχνικός του Απόλλων Χαλανδρίου Χρήστος Βλάχος τα αίτια του εμφατικό 5-0 επί της Δόξας Βύρωνα

 

 

 

Το πιο σημαντικό του βήμα για την εξασφάλιση της παρμαονής του στην Α’ ΕΠΣΑ μέχρι το .. επόμενο πραγματοποίησε ο Απόλλων Χαλανδρίου, χάρη στην τεράστια σε αξία εκτός έδρας νίκη του επί της Δόξας Βύρωνα με το εντυπωσιακό 5-0.

 

Σ’ ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων οι «κυανόλευκοι» έβγαλαν αντίδραση σπουδαίου συνόλου και αποδίδοντας θαυμάσιο ποδόσφαιρο, πετυχαίνοντας τεράστιο άλμα για την σωτηρία τους στον πρώτο απαιτητικό όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ. Γεγονός, το οποίο ενθουσίασε τον τεχνικό Χρήστο Βλάχο:

 

«Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη, την οποία είχαμε άμεση ανάγκη κυρίως για βαθμολογικούς, όσο και για ψυχολογικούς λόγους και απέναντι σε μία ομάδα, που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Οι παίκτες μου είχαν συνειδητοποιήσει όλο το προηγούμενο διάστημα της  κρισιμότητα του αγώνα αλλα και της όλης κατάστασης και μπήκαν πολύ αποφασισμένα. Ανταποκρίθηκαν πλήρως και έδειξαν χαρακτήρα. Έδειξαν τρομερή αγωνιστική συνέπεια, πάθος, και προσήλωση στο πλάνο και φτάσαμε σε μία πολύ σπουδαία νίκη, το εύρος της οποίας ούτε κει εμείς δεν περιμέναμε. Πλέον μετά από αυτή την επιτυχία αντιμετωπίζουμε τη συνέχεια με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία και προχωράμε»

Related posts

Τρανός: «Οι παίκτες μου έδειξαν δύναμη ψυχής!»

Kώστας Παλαιολόγος

Κιούρκος: «Θετικό αποτέλεσμα ο βαθμός»

Kώστας Παλαιολόγος

Αθηναϊκός: Persona non grata για εμάς οι Χριστοδούλου, Δέτσης και Αρβανίτης

Nάσος Φακίδης