free page hit counter
15 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Στούλης: «Νιώθω πλέον απόλυτα έτοιμος να βοηθήσω!»

Τη μεγάλη του επιστροφή στους αγωνιστικού χώρους μετά από διάστημα δυόμιση μηνών προανήγγειλε ο εμβληματικός στόπερ του Παράδεισου Αμαρουσίου Αλέξης Στούλης 

 

 

Έτοιμος για τη μεγάλη του επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους μετά από διάστημα δυόμιση μηνών «δηλώνει» ο Αλέξης Στούλης.

 

Ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός του Παράδεισου Αμαρουσίου και από τις πλέον εμβληματικές φυσιογνωμίες όλα αυτά τα χρόνια όπου αγωνίζεται στην ομάδα των βορείων προαστίων, ξεπέρασε πλήρως την περιπέτεια της υγείας του και πλέον νιώθει πιο έτοιμος από ποτέ, ώστε να ενισχύσει την ομάδα της καρδιάς του στην προσπάθεια, που θα επιχειρήσει με φόντο μία όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία στον απαιτητικό τρίτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ.

 

Να θυμίσουμε ότι ο Στούλης είχε υπσοτεί κάταγμα στον βραγχίονά του στο ξεκίνημα του 2019  και πλέον μετά το πρόγραμμα αποθεραπείας  όπου έκανε δείχνει αποφασισμένος να ηγηθεί του εγχειρήαμτος της ομάδας του και όλα συνηγορούν στο γεγονός ότι θα κάνει την επανεμφάνισή του στο επερχόμενο ντέρμπι με την Κηφισιά 2010.

 

Με τον έμπειρο στόπερ να δηλώνει τα εξής:

 

«Πλέον νιώθω απόλυτα έτοιμος να επιστρέψω και να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της. Έκανα υπομονή δυόμιση μήνες και μετά από την αποθεραπεία που ακολο΄θησα διαπιστώνω ότι μπορώ πλέον να αγωνιστώ σε ικανοποιητικό βαθμό και να βοηθήσω την ομάδα μου ννα πετύχει τους στόχους που έχει θέσει»

 

 

 

Related posts

Ελευθεριάδης: «Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο»

Ρένος Γιαμπουράς

Ηλεκτρικοί… πάγκοι στα νότια προάστια έρχονται και άλλες αποχωρήσεις!

abola10

Ο Νεοπεντελικός διευκρινίζει

admin