free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΑ΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΑ' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΒ΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΒ΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΒ΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΒ' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Ηλεκτρικοί… πάγκοι στα νότια προάστια έρχονται και άλλες αποχωρήσεις!

Η… τσαγκαροδευτέρα μόλις τελείωσε και πλέον περιμένουμε την Τρίτη να ξημερώσει. Ως εκ τούτου δεν αναμένεται να χάσει κάποιος άλλος προπονητής της δουλειά του στην πρώτη μέρα της εβδομάδας!
Βέβαια, είναι τέτοιο το επάγγελμα του προπονητή στην Ελλάδα που ποτέ δεν μπορεί να είναι σίγουρος καθ’όλη τη διάρκεια της μέρας αλλά και της νύχτας!
Όπως ενημερωθήκατε από το “Αbola” ο Λουκάς Ρόπας και ο άμεσος συνεργάτης του Δημήτρης Ζυγούρης αποτελούν παρελθόν απ΄το Χαραυγιακό.
Μάλιστα όλως τυχαίως ένας ακόμη προπονητής ομάδας νοτίων προαστίων, ο Ανδρέας Μαντζούνης, αποχώρησε από το Παλαιό Φάληρο παρά την τελευταία νίκη που πέτυχε ο ΠΑΣ μέσα στη Λυκόβρυση.
Παρόλα αυτά οι αποχωρήσεις τεχνικών δεν σταματούν εδώ, αφού σύμφωνα με πληροφορίες μας ένας ακόμη προπονητής δεν θα βρίσκεται πλέον στον πάγκο της ομάδας του.
Συγκεκριμένα κοουτσάρει και αυτός ομάδα νοτίων προαστίων. Η μόνη διαφορά είναι ότι βρίσκεται στη Β’ Κατηγορία σε σχέση με τους δύο πρώτους.
Αύριο όταν έρθει και η επιβεβαίωση θα ανακοινώσουμε και το όνομα.
*Οι αποχωρήσεις προπονητών δεν σταματάνε εδώ, ειδικότερα στα νότια, αφού θεωρείται θέμα χρόνου η αποχώρηση ενός ακόμη.
**Αυτό δε σημαίνει ότι οι προπονητές στα δυτικά και στα βόρεια προάστια πρέπει να κοιμούνται ήσυχοι…
***Μέσα στις επόμενες δεκαπέντε μέρες, το αργότερο, δύο εξ αυτών θ’αποτελούν παρελθόν. Τώρα, αν θα είναι ένας από τα βόρεια, και ένας από τα δυτικά ή… 2-0 ή 0-2, θα φανεί από τα αποτελέσματα των επόμενων δύο αγωνιστικών.
Υπομονή…
*Στα νότια δεν έχουμε μόνο αποχωρήσεις… Σύντομα θα υπάρξει και δυνατή προσθήκη σε ρόστερ ομάδας…
**Μην θεωρηθεί έκπληξη αν υπάρξει κάποια… τράμπα σε πάγκους προπονητών που αποχώρησαν ή θ’αποχωρήσουν. Αν και δεν είναι το πιθανότερο σενάριο…

Related posts

Σπυράκης: «Μόνο νίκες με Αττικό και Ιάσωνα!»

Η Ηλιούπολη ξανά μπροστά!

abola10

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Συγκινητικό αντίο από Κουτρούμπα και Κουτή

Ρένος Γιαμπουράς