free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Πετρίδης: «Ήρωες οι Κούρτι και Οικονόμου»

Στο ηρωϊκό πνεύμα και την κατάθεση ψυχής των Κλεμέντ Κούρτι και Χρήστου Οικονόμου στάθηκε ο Πρόεδρος του ΠΟΨ Γιάννης Πετρίδης

 

 

Η τρομερή διάθεση για προσφορά κόντρα σε μία ομάδα του διαμετρήματος του Παπάγου, που πηγαίνει … τρένο για την κατάκτηση του τίτλου του πρώτου ομίλου της Β’ Κατηγορίας ήταν το σημαντικότερο κέρδος που προέκυψε για τον ΠΟΨ. Ακόμη σπουδαιότερο και από τον πόντο της ισοπαλίας.

 

Οι «πράσινοι» απέναντι στους «στρατηγούς», που από ένα σημείο κι έπειτα επιστράτευσαν τρομερή τραχύτητα στο παιχνίδι τους, κατάφεραν να σταθούν αντάξιοι των περιστάσεων, αρνούμενοι να υποταχθούν στη μοίρα τους και ανέδειξαν ένα μέρος των τεράστιων εφετινών τους δυαντοτήτων.

 

Το στοιχείο, όμως που γέμισε με υπερηφάνεια τους πάντες αφορά το γεγονός ότι οι Κλεμέντ Κούρτι και Χρήστος Οικονόμου συνέχισαν να αγωνίζονται με τρομερή διάθεση παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζαν κατά τη διάρκια της αναμέτρησης,.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Προέδρου Γιάννη Πετρίδη:

 

Νιώθουμε πολύ υπερήφανοι για το γεγονός ότι κιτάξαμε κατάματα τον Παπάγο. Έγινε ένα ωραίο παιχνίδι κατά διαστήματα, το οποίο ωστόσο από ένα σημείο και έπειτα απέκτησε τραχύτητα, λόγω των αντιπάλων μας. Όμως δεν μπορούεμ, παρά να αισθανόμαστε υπερήφανοι και για την τιτάνια προσπάθεια και το μεγαλείο ψυχής που επέδειξαν όλοι οι ποδοσφαιριστές μας και ιδιαίτερα ο Κλεμέντ Κούρτι, που συνέχισε να αγωνίζεται, παρά τα δύο σπασμένα πλευρά, όπως και του Χρήστου Οικονόμου, που αγωνίστηκε με εγκεφαλική διάσειση. Συνεχίζουμε την προσπάθει’ά μα ςκαι θα συνεχίσουεμ στο ίδιο πνεύμα, να χτυπάμε όλα τα παιχνίδια»

 

 

 

 

 

 

Related posts

«Να φανούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι»

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΠΣΑ: Οι αγώνες του Σαββάτου (7/3)

Abola Team

Νέος Πρόεδρος ο Πέτρος Μαρμαρινός στιον Αστέρα Ζωγράφου