free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καλαϊτζίδης: «Μεγάλο μας κέρδος ο 18χρονος Γιώργος Βήχας»

Στο επιτυχημένο ντεμπούτο του νεαρού τερματοφύλακα κόντρα στον ΠΑΟΚ Ζωγράφου επικεντρώθηκε ο τεχνικός της Αθηναϊδας Παναγιώτης Καλαϊτζίδης

 

 

 

 

Την εξαίσια πορεία της στον δεύτερο γύρο του πρώτου απαιτητικού ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ συνέχισε ακάθεκτη η Αθηναίδα χάρη στη σπουδαία της νίκη επί του αξιόμαχου ΠΑΟΚ Ζωγράφου με 1-0.

 

Μία νίκη, η οποία επέτρεψε στην «Κυρία» να αναρριχηθεί ακόμη ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα και παράλληλα της επέτρεψε να ατενίζει με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία την καθοριστική τελική ευθεία του «μαραθωνίου»

 

Με τον τεχνικό Παναγιώτη Καλαϊτζίδη να δίνει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα:

 

 «Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη, η οποία μας επιτρέπει να ανεβούμε ακόμη περισσότερο βαθμολογικά και αναδεικνύει την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Πλέον αυτό που προέχει , είναι να διευρύνουμε το σερί των επιτυχιών στη συνέχεια. Το μεγάλο μας κέρδος ήταν το επιτυχημένο ντεμπούτο του μόλις 18χρονου τερματοφύλακα Γιώργου Βήχα, που προέρχεται από τις πλούσιες υποδομές μας. Πλέον η προσοχή μας επικεντρώνεται στο επόμενο πολύ δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει στην έδρα της Κηπούπολης, η οποία διεκδικεί με πολλές πιθανότητες την άνοδό της στην Α’ Κατηγορία. Θα πάμε να παλέψουμε για το καλύτερο, όπως με τη ίδια φιλοσοφία θα προσεγγίσουμε  όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια»

 

 

 

 

Related posts

Φιλίππου: Στόχος της Χρυσούπολης η άνετη παραμονή

Abola Team

Γιάννης Ντόκος Κόουτς Παπάγου 24-11-18

Ρένος Γιαμπουράς

Συμφώνησε με Κιρκιλή η Αγία Ελεούσα

Kώστας Παλαιολόγος