free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Λουμίδης: «Θα χρειαστεί προσοχή κόντρα στον Γαλαξία»

Αυξημένη προσήλωση και συγκέντρωση στο κρίσιμο ματς της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στον Γαλαξία συνέστησε ο τεχνικός της ομάδας των Ταταύλων Γιάννης Λουμίδης 

 

 

 

 

Χωρίς σκορ έληξε το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στα Ταταύλα και τον Χαλκηδονικό με την ομάδα του Παλαιού Φαλήρου ν’αγκαλιάζει τον τίτλο στον 2ο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ!

 

Συγκεκριμένα στα Ταταύλα αρκεί και η ισοπαλία την τελευταία αγωνιστική ώστε να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος και φυσικά την απευθείας άνοδο στη Β’ Κατηγορία. Μία «στροφή» που βρίσκει το συγκρότημα των νοτίων προαστίων αντιμέτωπο εκτός έδρας με τον επικίνδυνο Γαλαξία.

 

Ο τεχνικός Γιάννης Λουμίδης από την πλευρά του έπεσυσε να σημειώσει τα εξής:

 

«Θεωρώ ότι σε γενικές γραμμές έγινε ένα μέτριο προς κακό ποιοτικά παιχνίδι. Ο Χαλκηδονικός φάνηκε ότι έπαιξε περισσότερο για την ισοπαλία. Μας έκλεισε καλά τους διαδρόμους και τους χώρους δράσης, με άμεση συνέπεια τα ατού μας να μην βρεθούν σε καλή ημέρα. Σαφέστατα είχαμε ην υπεροχή, δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες ώστε να κερδίσουμε το ματς, με αποκορύφωμα τις φάσεις των δύο δοκαριών, ωστόσο, συνολικά δεν πι’άσαμε απόδοση προηγούμενων αναμετρήσεων.

 

Πλέον απαραίτητη προϋπόθεση να αναδειχθούμε πρωταθλητές και να πανηγυρίσουμε την απευθείας άνοδο στην Β’ Κατηγορια, είναι να πάρουμε έναν βαθμό στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στον Γαλαξία. Θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή και αυξημένη συ

Related posts

Αστέρας Εξαρχείων-Νεοπεντελικός 1-2

Abola Team 3

Χαλκηδονικός: «Όλοι στο γήπεδο την Κυριακή!»

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΠΣΑ: Τα πλήρη αποτελέσματα στην Αθήνα

Abola Team