free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ρήξη χιαστών υπέστη ο Μάνος Τσουτσουδάκης

Ρήξη έσω και έξω χιαστού υπέστη ο άτυχος παίκτης του Χολαργού Μάνος Τσουτσουδάκης, με τη διοίκηση του συλλόγου να εύχεται ολόψυχα περαστικά και ταχεία επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους

 

 

 

Τελειωμό φαίνεται να μην έχει για την εφετινή ιδιαίτερα φιλόδοξη και δυνατή ομάδα του Χολαργού η κακοδαιμονία με τους συνεχόμενους σοβαρούς τραυματισμούς βασικών στελεχών, που ταλανίζουν το σωματείο των βορείων προαστίων.

 

Ο Μάνος Τσουτσουδάκης ήρθε να προσθέσει το όνμά του στη λίστα των ποδοσφαιριστών, που «κληρονόμησαν» σοβαρό τραυματισμό.

 

Συγκεκριμένα, ο άτυχος παίκτης τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με τον Α.Ο. Περιστερίου στο γόνατο και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, έδειξαν ότι υπέστη ρήξη έσωκαι έξω πλαγίου. Γεγονός το οποίο αυτόματα σημαίνει ότι  θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για διάστημα έξι τουλάχιοστον μηνών.

 

Αξίζει να τονιστεί ότι ο Τσουτσουδάκης συνιστά τον πέμπτο κατά σειρά παίκτη του Χολαργού, που πέφτει θύμα σοβαρού τραυαμτισμού, αφού είχαν προηγηθεί οι περιπτώσεις των Λύγκου-Σιούτα, Καφετζή και Μιχελή.

 

Η διοίκηση του Χολαργού με ανακοίνωση που εξέδωσε, έσπευσε να ευχηθεί ολόψυχα περαστικα΄στον άτυχο παίκτη.

 

Αναλυτικά:

 

«Ο Μάνος Τσουτσουδάκης είανι ο 5ος κατά σειρά παίκτης με σοβαρό τραυματισμό για φέτος!! Λύγκος, Σιούτας, Καφετζής και Μιχελής οι προηγούμενοι!!

 

Ο άνος υπέστη ρήξη έσω και έξω χιαστού στον αγώνα με το Περιστέρι και θα υποβληθεί σε εγχείρηση την Τετάρτη 24/4/2019

Το ΔΣ, οι συμπαίκτες και οι φίλοι της ομάδας εύχονται περαστικά και με υπομονή και επιμονή θα είσαι σύντομα κοντά μας, γίγαντα Μάνο Τσουτσουδάκη!!!»

Related posts

Κυριάκος Γεωργιάδης (Χολαργός): “Στον Χολαργό είμαστε μια παρέα”

Τάσος Ζαφειρίου

Λάλα: «Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη!!»

Kώστας Παλαιολόγος

Στέλιος Μουντανάρης ο προπονητής του Πανερυθραϊκού,

admin