free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τσιμπάκης: «Μεγάλο κέρδος μας οι μικροί από τις Ακαδημίες»

Στην αξία του εγχειρήματος ανάδειξης ταλαντούχων παικτών, αλλά και στη συνολική πορεία του Πανερυθραϊκού, αναφέρθηκε ο τεχνικός Αντώνης Τσιμπάκης

 

 

 

Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο αναφέρει ο θυμόσοφος λαός μας και το συγκεκριμένο απόφθεγμα φαίνεται ότι ανταποκρίνεται με τον πλέον πειστικό τρόπο στο παράδειγμα του Πανερυθραϊκού.

 

Η ομάδα των βορείων προαστίων πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στον δύσκολο «μαραθώνιο» του δευτέρου ομίλου της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ, αναδεικνύοντας σε όλη της μεγαλοπρέπεια την ποιότητα των πολλών νεαρών ποδοσφαιριστών που στελεχώνουν το ρόστερ της, σε συνδυασμό με την εμπειρία ορισμένων άλλων, οι οποίοι αναβαθμίζουν τη στάθμη του σωματείου.

 

Η επιστροφή στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις από τη …ραστώνη των εορτών του Πάσχα βρίσκει τον Πανερυθραϊκό να αντιμετωπίζει τον φορμαρισμένο Ιάσωνα

 

Ο Αντώνης Τσιμπάκης που για ακόμη μια φορά πραγματοποίησε εξαιρετικό εργο στο σύλλογο των βορείων προαστίων τόνισε

 

«Να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλους.Επιστρέψαμε από τις μέρες ξεκούρασης των ημερών του Πάσχα. Εχουμε μπροστά μας πλέον δυο δυσκολα παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.Θα συνεχίσουμε να δοκιμάσουμε νέα πράγματα και να αξιολογήσουμε παίκτες και τακτικές. Πρέπει να παίζουμε σωστά, με μυαλό και καρδιά.Έτσι θα είμαστε πετυχημένοι.Εμείς πάντα προσπαθούμε για το καλύτερο. Για μένα δεν μετρά μόνο η επιτυχία, αλλά το πώς θα εξελίξουμε παίκτες. Θέλουμε να δίνουμε χώρο εξέλιξης. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα: Αναγνώστης, Μπαμπαλούκας, Μπρίλης, Νταλένγκα, Πιπεράς, Κατσάρας ,Μπαλής, Σπάρταλης Κιούσης, Φραγκάκης,κ.α.. Αυτή είναι η πολύ μεγάλη επιτυχία».

 

 

 

Related posts

Ευχές του Ηρακλείου σε Τσούκη

Abola Team

Δράκος: “Οι ακαδημίες των Σουρμένων εξελίσσονται” (βίντεο)

abola10

Το τελευταίο «τανγκό» του Νίκου Αντωνιάδη με τον Πανερυθραϊκό