free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Πρασσάς: «Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας!»

Τη στήριξη του κόσμου στον κομβικό αγώνα μπαράζ με τον Ερμή Ειρήνης Ηρακλείου ζήτησε ο τεχνικός του Πανιωνίου Καισαριανής Παναγιώτης Πρασσάς

 

 

 

Τους κόπους και τις θυσίες μιας ολόκληρης σεζόν θα κληθεί να παίξει ο Πανιώνιος Καισαριανής στον κυριακάτικο αγώνα μπαράζ απέναντι στον Ερμή.

 

Η ομάδα των ανατολικών προαστίων θέλει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο το πλεονέκτημα έδρας, το οποίο απέκτησε με τόσο κόπο κατά τη διάρκεια της εφετινής σεζόν , ώστε να πετύχει τον στόχο της απευθείας ανόδου στην Β’ Κατηγορία.

΄

Άπαντες δείχνουν να έχουν συναισθανθεί την κρισιμότητα του αγώνα και φέροντια δαιτεθειμένοι να μοχθήσουν, ώστε να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα

 

Χαρακτηριστικές του κλίματος, που έχει καλλιεργηθεί, είναι οι δηλώσεις του τεχνικού ηγέτη Παναγιώτη Πρασσά:

 

«Νιώθουμε έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό ώστε να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την εκπλήρωση τους τόχου της απευθείας ανόδου. Έχουμε το πλεονέκτημα έδρας, αισθανόμαστε να βρισκόμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση κι εκτιμω΄ότι είναι στο χέρι μας να τα καταφέρουμε. Θα χρειαστούμε όμοως τη στήριξη του κόσμου μα ςκαι τον θέλουμε κοντά μας να μας βοηθήσει!»

 

 

 

 

 

Related posts

Πρασσάς: «Απομένει ακόμη ένα μόλις βήμα!»

Ανανέωσε ο Γ.Σ. Καισαριανής με Μαρίνο Πολυμέρη

Πετρίδης: «Διαθέτουμε πολλές λύσεις και βάθος ρόστερ»

Kώστας Παλαιολόγος