free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ματσάρα στην Ηλιούπολη!Πρωταθλητής και με τη βούλα ο «Φονέας»!

 Διάνα-Φωστήρας 2-2

Ενα εξαιρετικό παιχνίδι μας επιφύλασσε  η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.Διάνα και Φωστήρας αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2.Δύο φορές προηγήθηκαν οι πρωταθλητές και τις δύο ισοφαρίστηκαν απο τους γηπεδούχους.

Η Διάνα μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις στο πρώτο λεπτό έχασε τεράστια φάση με τον Αναστασίου να σουτάρει απο πλεονεκτική θέση και τον Τζαφάι να αποκρούει.

Ο «Φονέας» απάντησε με σουτάρα του Ασημάκη στο 36’ με τον τερματοφύλακα της Διάνας Κόρρα να αποκρούει με υπερένταση.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαν και τα 4 γκολ με τον Φωστήρα να κάνει την αρχή στο 50’ όταν ο Κωνσταντινίδης έκανε την κούρσα, την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Ηλιάδη με τον τελευταίο να μην χαρίζεται ανοίγοντας το σκορ 0-1.Αυτό ήταν το 26ο γκολ του Σάββα Ηλιάδη στο πρωτάθλημα που του δίνει και φέτος τον τίτλο του πρώτου σκόρερ.

Η Διάνα απάντησε άμεσα και στο 55’ ο Αναστασίου με σουτ εντός της περιοχής νίκησε τον Τζαφάι και έκανε το 1-1.

Όμως η χαρά των γηπεδούχων κράτησε 4 λεπτά γιατί ο Μαρίνου με καταπληκτικό σούτ έκανε γρήγορα το 1-2.

Η Διάνα έφτασε στην ισοφάριση στο 86’.Ο Καλλέργης βγάζει συρτή σέντρα απο τα δεξιά και ο Κετσέτζογλου με προβολή κάνει το 2-2 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Το τελικό σφύριγμα του ρεφ Κωσταγιάννη βρίσκει τον Φωστήρα πρώτο με  80 βαθμούς 22 πόντους διαφορά απο τον δεύτερο Χολαργό,δείχνοντας έτσι οτι ήταν περαστικός απο το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα.Η Διάνα έκανε κι αυτή μια εξαιρετική χρονιά τερματίζοντας 3η.

ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Γιώργος Τσαμόπουλος):Κόρρας,Ζιώβας(68’Μπαλαφούτης Αντ.),Χύσα,Μπακογιάννης,Ντζαβίδας(68’Βλάχος),Καλουδιώτης,Καλλέργης,Μπουραζάς,Κετσέτζογλου,Αναστασίου,Μπαλαφούτης(76’Χριστόπουλος)

ΦΩΣΤΗΡΑΣ(Θύμιος Γεωργούλης):Τζαφάι,Κωνσταντινίδης,Καλαγκάνης,Καλλιμούκος,Κουτσούμπας,Πανάκης,Ηλιάδης,Πίσσας,Σίμωσης,Μαρίνου(90’Χαλεπλιάν),Ασημάκης(80’Βασιλείου)

Διαιτητής Κωσταγιάννης .Α’βοηθός:Αθανασόπουλος.Β’ βοηθός:Μημίδης

Related posts

ΕΠΣΑ: Οι ποινές σε ποδοσφαιριστές…

Abola Team

Νίκη-αφιέρωση στον…ουρανό

Βασίλης Θεόκλητος

Τσιμπάκης: «Να είμαστε πειθαρχημένοι κι ανταγωνιστικοί»

Kώστας Παλαιολόγος