free page hit counter
24.2 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ιωάννου: «Του χρόνου οι απαιτήσεις θα είναι πολύ αυξημένες»

Το στίγμα του για την επόμενη απαιτητική σεζόν έδωσε ο τεχνικός της Λυκόβρυσης Κώστας Ιωάννου, με αφορμή την ιστορική άνοδο στην Α’ Κατηγορία

 

 

 

Μεθυσμένη Πολιτεία θυμίζουν τα πάντα στην Λυκόβρυση με αφορμή την εκπλήρωση της ιστορική ανόδου στην Α’ Κατηγορία!

 

Το νεανικό συγκρότημα των βορείων προαστίων πανηγύρίζιε μία επική άνοδο χάρη στον επιβλητικό εκτός έδρας θρίαμβο επί της Ανθούπολης με 3-1.

 

Κι ενώ βρισκόμαστες ελάχιστες μόλις ημέρες μετά το σπουδαίο αυτό καρτόρθωμα, άπαντες προσπαθούν να ηρεμήσουν από τον … θόρυβο που προκάλεσαν, κερδίζοντας εμ το .. σπαθί τους τον θαυμασμό όλων όσοι ασχολούνται ενεργά με τα δρώμενα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Αθήνας.

 

Ο αρχιτέκτονας της ανόδου Κώστας Ιωάννου έσπευσε να δώσει το δικό του στίγμα για την απαιτητική συνέχεια:

«Ακόμη προσπαθούμε να ηρεμήσουμε από το στρες και την έντονη πίεση, που κουβαλούσαμε όλη τη χρονιά. Όλοι οι παίκτε ςμου είναι άξιοι συγχαρητηρίων για το τρομερό τους κατόρθωμα, δεδομένου ότι υπερέβαλαν εαυτούς καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

 

Σίγουρα πετύχαμε κάτι πολύ σπουδαία τηρουμένων των αναλογιών και με βάση το γεγονός ότι είχαμε πολύ μικρό μέσο όρο ηλικίας, ωστόσο πλέον θα πρέπει να αντιληφθούμε ότι αυξάνονται οι ευθύνες από όλους μας. Του χρόνου οι απαιτήσεις θα είναι αυξημένες και θα πρέπει να το αντιληφθούμε όλοι μας,. Οφείλουμε να είμαστ εόσο το δυαντόν πιο συνεπείς στις προπονήσεις και στις υποχρεώσεις μας».

 

 

 

 

 

Related posts

Τσαβαλιάς: «Θα παλέψουμε για το καλύτερο»

Kώστας Παλαιολόγος

Σμυρνής: «Στην έδρα μας παίζουμε μόνο για τη νίκη»

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ – ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ 1-1

abola10