free page hit counter
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Έδεσε» και τον Χρήστο Χρανιώτη o ΠΟΨ

Στην ανανέωση της συνεργασία του με τον εξαιρειτκό τερματοφύλακα Χρήστο Χρανιώτη προχώρησε ο ΠΟΨ

 

 

Την χάραξη του σχεδιασμού του ενόψει της επόμενης απαιτητικής σεζόν συνεχίζει ακάθεκτος ο ΠΟΨ!

Ο Πρόεδρος Γιάννης Πετρίδης και οι στενοί του συνεργάτες δεν σταματούν τις προσπάθειές τους, που αφορούν την δόμηση ενός πολύ ανταγωνιστικού ρόστερ, το οποίο θα πληροί όλες τις προδιαγραφές να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα

Κάτω από αυτό το πρίσμα οι «πράσινοι» προχώρησαν με αστραπιαίες ενέργειες στην ανανέωση της συνεργασίας τους με ακόμη ένα χαρισματικό ποδοσφαιριστή, που αποτέλεσε ιδαίτερα σημαντική μονάδα στην διάρκεια της σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Συγκεκριμένα, ήρθαν σε τελική συμφωνία με τον τερματοφύλακα Χρήστο Χρανιώτη, ο οποίος θα εξακολουθήσει και τη νέα σεζόν να υπερασπίζεται την εστία της ομάδας των βορείων προαστίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΠΟ Ψυχικού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας και για τη νέα σεζόν με τον πορτιέρο της ομάδας των ανδρών, Χρήστο Χρανιώτη. Ο Χρήστος Χρανιώτης αποτελεί υπόδειγμα αθλητή και βασικό συντελεστή της αντρικής ομάδας, αφού κατά κοινή ομολογία συγκαταλέγεται στην κορυφαία τριάδα τερματοφυλάκων στο σύνολο των κατηγοριών του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, για εμάς τον κορυφαίο. Δεν χαρακτηρίζεται μόνο για το υψηλό του αγωνιστικό επίπεδο, αλλά κυρίως για τον σπουδαίο χαρακτήρα του και το πάθος του νικητή που εκπέμπει. Έχει αγωνιστεί σε επαγγελματικές κατηγορίες ενώ στο σύλλογο της καρδιάς του (είναι γηγενής) σημείωσε την τελευταία τριετία 5.946 λεπτά συμμετοχών συμβάλλοντας καταλυτικά σε πολλά θετικά αποτελέσματα. Η διοίκηση του εύχεται σιδερένια υγεία και κάθε νέα επιτυχία σε όλους τους τομείς της ζωής του γιατί πραγματικά το αξίζει.»

 

 

Related posts

Συνεχίζει την πορεία ανόδου ο Βύρωνας

abola10

Καλαϊτζίδης: «Εκμεταλλευτήκαμε τα στημένα και είχαμε συγκέντρωση»

Kώστας Παλαιολόγος

Καλαϊτζίδης: «Να διευρύνουμε το αήττητο σερί»

Kώστας Παλαιολόγος