free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γκλεγκλές: «Στόχος να δημιουργήσουμε ανταγωνιστικό σύνολο!»

 

Για την επιστροφή του στον πάγκο του Ολυμπιακού Λιοσίων και τους τόχους της νέας σεζόν αναφέρθηκε ο Αλέξης Γκλεγκλές

 

 

 

Την μεγάλη του επιστροφή στον πάγκο του Ολυμπιακού Λιοσίων μετά από πάροδο έξι ετών πραγματοποίησε ο Αλέξης Γκλεγκλές. Η διοίκηση του Ανδρέα Γεωργόπουου βρήκε στο πρόσωπο του πολύπειρου κόουτς τον άνθρωπο που θα δώσει τη δική του σφραγίδα και ταυτότητα και θα του προσδώσει λάμψη πρωταγωνιστή στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ

 

Ο Γκλεγκλές τα τελευταία τρια χρόνια βρίσκονταν στον Άρη Πετρούπολης, με τον οποίο μέτρησε ένα πλασάρισμα στην δεύτερη θέση χάνοντας το πρωτάθλημα στο νήμα από τον Χαραυγιακό και μια άνοδο από την Β’ ΕΠΣΑ στην πρώτη κατηγορία των Αθηνών.

 

Ο ίδιος έχει κατακτήσει τίτλο και με τον Ωρωπό στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑΝΑ ενώ έχει περάσει ακόμη από τον πάγκο της Ζωφριάς πέρυσι μεσούσης της σεζόν και καλείται να διατηρήσει το σύλλογο σε ανοδική τροχιά.

Ο ίδιος μιλώντας για την επιστροφή του στους «ερυθρόλευκους» αρκέστηκε να σημειώσει τα εξής

 

 

«Νιώθω πολύ όμορφα για την επιστροφή μου στον Ολυμπιακό Λιοσίων μετά από έξι χρόνια, Γνωρίζω άριστα πρόσωπα και καταστάσεις κι εκτιμώ ότι αποτελεί και για εμένα μία πρόκληση η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας. Αναλαμβάνω μία ομάδα με δυναμική, με απαιτήσεις και σημαντική παρακαταθήκη,. Οι στόχοι μας είναι συγκεκριμένοι. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα που θα αποδίδει όμορφο ποδόσφαιρο».

 

Related posts

Μετλίου και… τριπλό χτύπημα για τον ΓΣ Αργυρούπολης!

abola10

Κοντά στην παραμονή η Θύελλα Αγίου Δημητρίου

abola10

Παρέμεινε και ο Τάσος Πατέλης στον Ολυμπιακό Λιοσίων

Kώστας Παλαιολόγος