free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τεχνικό δίδυμο Λιαγκάκη – Μπακατσέλου στον ΑΟΝΑ!

Στο τενχικό δίδυμο των Γιώργου Λιαγκάκη – Τόλη Μπακατσέλου κατέληξε η διοίκηση του ΑΟΝΑ για την αντικατάσταση του Βασίλη Κωνσταντίνου στην τεχνική της ηγεσία

 

 

 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στον ΑΟΝ Αργυρούπολης αναφορικά με το ευαίσθητο κομμάτι της τεχνικής ηγεσίας.

 

Παίρνοντας τα πράγματα με τη χρονική τους σειρά να αναφέρουμε ότι ο Βαγγέλης Κωνσταντίνου αποχώρησε από το τιμόνι του συλλόγου των νοτίων προαστίων,, αφού αποδέχθηκε την πρόταση που του κατέθεσε η Βουλιαγμένη και έτσι αποφάσισε να μετακομίσιε λίγα χιλιόμετρα πιο νοτιοανατολικά…

 

Κατόπιν τούτου η διοίκηση του Παναγιώτη Καλφοδήμου κινήθηκε αστραπαιία και με συντονισμένες ενέργειες προχώρησε στην πρόσληψη δύο πολύ ικανών προπονητών.

Ο λόγος για τους Γιώργο Λιαγκάκη και Τόλη Μπακατσέλο, οι οποίοι πρόκειται να συνθέσουν το νέο τεχνικό δίδυμο της ομάδας.

Αξίζει να τονιστεί ότι οι δύο τους τα τελευταία χρόνια υπήρξαν οι στενοί συνεργάτες του προπονητή Γιάννη Λεβέντη στον συμπολίτη Γ.Σ. Αργυρούπολης και ξεχωρίζουν για την όρεξή τους για δουλειά.

 

 

 

Related posts

Σομπότοβιτς: «Θα καλύψουμε εκ των έσω το κενό του Νικολαϊδη»

Kώστας Παλαιολόγος

Ψύλλιας: «Έχουμε μπροστά μας εννιά τελικούς»

Kώστας Παλαιολόγος

Κεραυνός Γλυφάδας-Δάφνη Αθηνών 1-1

Abola Team