free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Θωράκισε» τα μετόπισθεν με Ξούρα η Αθηναίδα

Την απόκτηση του 24χρονου κεντρικού αμυντικού από τον Κολωνό ανακοπίνωσε η φιλόδοξη ομάδα της Κυψέλης 

 

 

 

 

Την μεταγραφική της εξόρμηση συνεχίζει ακάθεκτη η Αθηναϊδα εντυπωσιάζοντας τους πάντες στον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της ΕΠΣΑ.

 

Ο Διοικητικός Ηγέτης Αλέξανδρος Κινδιλίδης και οι στενοί του συνεργάτες εντείνουν διαρκώς τις ενέργειές τους, που αφορούν την όσο το δυνατόν ποιοτικότερη ενίσχυση του ρόστερ με ποιοτικούς και παράλληλα ποδοσφαιριστές που έχουν υψηλό κίνητρο διάκρισης, ευελπιστώντας να ανεβάσουν κατακόρυφα την δυναμική της ομάδας και να αποτελέσουν ηγετικές φυσιογνωμίες για το σύνολο του Παναγιώτη Καλαϊτζίδη

Κάτω από αυτό το πρίσμα, η «Κυρία» ολοκλήρωσε μία ακόμη σπουδαία μεταγραφή, αφού ανακοίνωσε την απόκτηση του 24χρονου κεντρικού αμυντικού Γιώργου Ξούρα, ο οποίος πορέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν με τα χρωματα του Κολωνού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Α.Ο ΑΘΗΝΑΙΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Ξούρα.

Ο κεντρικός αμυντικός την περσινή χρονιά αγωνίστηκε με τα χρώματα του Κολωνού 2667 λεπτά και πέτυχε 3 γκολ. Παρόλο το νεαρό της ηλικίας του (24) ο ποδοσφαιριστής έχει πολλές ώρε παραστάσεων  σε Α’ και Β’ Κατηγορία με ομάδες όπως : Κολωνός, Αττικός, Άφοβος.»

 

Related posts

Τεσσάρα η Λυκόβρυση

Βασίλης Θεόκλητος

Ψύλλιας: «Νίκη που αναδεικνύει την αγωνιστική μας άνοδο»

Kώστας Παλαιολόγος

Λαζάρου:”Λογικό να είμαστε το αουτσάιντερ”

abola10