free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ανανεώνουν το … χρυσό τους μέλλον στην Α.Ε. Ηρακλείου!

Στην επέικταση της συνεργασίας της με τους νεαρούς Κώστα Χρήστου, Βασίλη Αντωνόπουλο και Σπύρο Σπυριδάκη προχώρησε η ΑΕ Ηρακλείου

 

 

 

Την προσπάθεια, που ανάγεται στην διατήρηση του περυσινού βασικού κορμού συνεχίζουν ακάθεκτοι στην Α.Ε. Ηρακλείου.

Τα άτομα τα οποία διαχειρίζονται τις τύχες της νέα διοίκησης του σωματείου των βορείων προαστίων συνεχίζουν ακάθεκτοι τις επαφές τους πρωτίστως με τους ποδοσφαιριστές που ηγήθηκαν της περυσινής εκπληκτικής πορείας της ομάδας στον πρώτο όμιλο της Α’ Κατηγορίας.

Σε αυτό το πλαίσιο η διοίκηση του συλλόγου προχώρησε στην επέκταση της συνεργασίας της με τρεις σπουδαίους ποδοσφαιριστές.

Ο λόγος για τον μέσο Κώστα Χρήστου, τον ακραίο επιθετικό, Βασίλης Αντωνόπουλο και τον  επιθετικό Σπύρο Σπυριδάκη, που θα εξακολουθήσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ΑΕ Ηρακλείου και την ερχόμενη σεζόν.

Παρά το νεαρό της ηλικίας τους δείχνουν να έχουν… ωριμάσει ποδοσφαιρικά με αποτέλεσμα να αποτελούν τη νέα… γενιά των ποδοσφαιριστών που εκπροσωπούν το σύλλογο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Συνεχίζουν στο σπίτι τους!!! Τα «παιδιά του Ηρακλείου» Αντωνόπουλος Βασίλης, Χρήστου Κώστας και Σπυριδάκης Σπύρος συνεχίζουν να αγωνίζονται και φέτος στην ομάδα μας. Τους ευχόμαστε μια υγιή σεζόν με επιτυχίες!!!»

 

Related posts

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 1-2

abola10

Δυναμική επιστροφή Δημήτρη Θανόπουλου στον Άρη Πετρούπολης

Kώστας Παλαιολόγος

Βενάκης: «Είμαστε όλοι ενωμένοι σαν μια γροθιά!»

Kώστας Παλαιολόγος