free page hit counter
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

«Βόμβα» με Λάμπρο Χανιώτη τα Πετράλωνα!

Στην απόκτηση του πολύπειρου άσου Λάμπρου Χανιώτη (φωτό) προχώηρσαν τα Πετράλωναω ενισχύοντας σε σημαντικό βαθμό την γραμμή κρούσης τους

«Κόλπο-γκρόσο» με την απόκτηση του Λάμπρου Χανιώτη πραγματοποιεί η ΑΕ Πετραλώνων … προκαλώντας αίσθηση στον χώρο του ερασιτενχικού ποδοσφαίρου της Αθήνας.

 

Η φιλόδοξη ομάδα της κεντρικής περιφέρειας, προχώρησε στην ένταξη ενός εκ των σπουδαιότερων ονομάτων έχουν συνδέσει την παρουσία τους τόσο με τις επαγγελματικές όσο

και με τις ερασιτεχνικε΄ς κατηγορίες

Η επίσημη πρώτη των Πετραλώνων με την καθοδήγηση του επιτυχημένου κόουτς Θανάση Παύλοβιτς ο οποίος στις δηλώσεις που έκανε τόνισε ότι γίνεται ένα δύσκολο εγχείρημα που εκτίμησε ότι θα έχει αίσιο τέλος.

 

Όσο για τον Λάμπρο Χανιώτη, π πολύπειρος επιθετικός έχει ιδιαίτερη έφεση στο σκοράρισμα και προκαλεί αίσθηση σε συμπαίκτες και αντιπάλους. Στο παρελθόν ο Χανιώτης έχει φορέσει τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης και του Ολυμπιακού Βόλου ενώ έχει παίξει και σε : Προοδευτική, Ιωνικό. Λεβαδειακό, Φαληρικό, Δία Κορυδαλλού, Ολυμπιακό Περάματος, Εθνικό Αστέρα, Τρίκαλα. Απόλλων Σμύρνης, Αιγάλεω, Αίαντα Σαλαμίνας και Κερατσίνι.

 

Related posts

Θύελλα ήταν η Ηλιούπολη!

Abola Team

Συνεχίζει ο Άκης Μιχαηλίδης στην τεχνική ηγεσία της Διάνας Ηλιούπολης

Abola Team 3

Λάλα: «Ομάδα με βλέψεις και φιλοδοξίες ο Ολυμπιακός Λιοσίων»

admin