free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μοιρασιά στην “Αλεπότρυπα”!

Ισόπαλο ολοκληρώθηκε το παιχνίδι του Δούρειου με τον Άγιο Δημήτριο και σκορ 1-1. Το παιχνίδι είχε όλα τα στοιχεία του ντέρμπι, με τους φιλοξενούμενους να έχουν την εδαφική υπεροχή, με τον Δούρειο όμως να έχει την αποτελεσματικότητα.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 9ο λεπτό με το γκολ του Κοκόλη. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν, ανέλαβαν τα ηνία του παιχνιδιού και έφθασαν στην ισοφάριση με το Νικολάου στο 65ο λεπτό. Από εκείνο το σημείο οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν περισσότερο για τη νίκη, όμως δεν τα κατάφεραν.
Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με τους:
ΔΟΥΡΕΙΟΣ: Μπόνης, Γιαννακίδης, Μικελόπουλος, Κόκολης, Νικητέας, Παναγιώτου, Τριανταφύλλου (70′ Σκούρτης), Τσιάρος, Χοτζάι, Ντούκα (63′ Κολιγιώργας), Μαυρίκος (75′ Λαζαρίδης)
ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: Παπαχριστόπουλος, Σκόνδρας, Τάγκαλο, Τζινευράκης (46′ Νικολόπουλος), Βαρντάν (49′ Κυριακάκης), Ντούβλης, Αρώνης, Νικολάου, Μαυρέλης (84′ Πανταζής), Σάννη, Καρτσώνας.
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Η ανακοίνωση του Αγίου Δημητρίου:
Με ένα καταφανέστατο πέναλτυ που αρνήθηκε να δώσει ο διαίτητης σύψας ενώ το σκόρ βρισκόταν στο 1-1 τελείωσε το παιχνίδι με τον δούρειο.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 1-0 στην μοναδική φαση που έγινε στα καρέ μας,ετσι τελείωσε το ημίχρονο,στην συνέχεια η ομάδα πάτησε γκάζι και ισοφάρισε με τον ΝΙΚΟΛΑΟΥ,στο 60’απο εκείνο το σημείο και μετά πραγματικά όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο της αλεπότρυπας απόλαυσαν ποδόσφαρο,με την ΜΠΑΡΤΣΑ να βγάζει γούστα,με τους κυριακάκη,αρώνη,σάννη,νικολάου και μαυρέλη να κάνουν την άμυνα της αντίπαλης ομάδας ότι θέλουν,χώρις όμως ανταπόκριση,για να έρθει η φάση στο 75 σε πεντακάθαρη ανατροπή του μαυρέλη και ο διαίτητης να αφήνει το παιχνίδι να συνεχιστεί,και να κάνει το παιχνίδι ροντέο.
η ομάδα ξεκίνησε με:παπαχριστόπουλο,σκόνδρα,τάγκαλο,τζινευράκη,βαρντάν,ντούβλη,αρώνη,νικολάου,μαυρέλη,σάννη,καρτσιώλα,ενώ αγωνίστηκα και οι νικολόπουλος,κυριακάκης,πανταζής.Συγχαρητήρια σε όλους συνεχίζουμε…επόμενος αγώνας με ανθούπολη στο γήπεδο μας!!!
#barcaeisai #miapolimiaomada #agiosdimitrios ??⚽️
Υ.Γ Κύριοι όσοι παίζουν με το όνομα και την ιστορία της ομάδας θα μας βρούν μπροστά τους!!!

Related posts

Ιωάννου: «Στο τέλος θα δούμε τί έχουμε πετύχει»

Πολύ κέφι στην χοροεσπερίδα των Μελισσίων

Abola Team 3

Nοκ αουτ ο Στούλης για δύο μήνες στον Παράδεισο!

Kώστας Παλαιολόγος