free page hit counter
16.1 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΑ' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

«Αυτοκτόνησε» το Ηράκλειο!

Στη ματσάρα της αγωνιστικής Κένταυρος Βριλησσίων και Ηράκλειο έμειναν στο 3-3!
Πέταξε δύο βαθμούς το Ηράκλειο κόντρα στο μαχητικό Κένταυρο Βριλησσίων! Τι και αν προηγήθηκε με 3-1 στο 88’, η ομάδα του Πάρη Βάλβη δεν μπόρεσε να κρατήσει τη νίκη κόντρα σε ένα ψυχωμένο αντίπαλο!
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 21′ με το Δαραμάρα να ευστοχεί στο πέναλτι που εκτέλεσε για να έρθει ο Πιπεράς στο 37′ να ισοφαρίσει σε 1-1. Στο 76′ ο Λαμπρόπουλος έδωσε και πάλι το προβάδισμα στο Ηράκλειο, με τον Κατσούλη στο 88′ να κάνει το 1-3 δίνοντας σαφές προβάδισμα νίκης στους φιλοξενούμενους.
Όμως οι γηπεδούχοι στο 89′ με τον Γ. Θεοδωρίδη και στο 90’+3′ με τον Παπαγεωργίου πέτυχαν μία επική ανατροπή και έσωσαν ένα πολύ σημαντικό βαθμό!
Οι δυο ομάδες ολοκλήρωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο αφού αποβλήθηκαν οι Μανίκας και Δαραμάρας αντίστοιχα.
Διαιτητές: Μαχαίρας Ε., Φωτόπουλος, Αρβανίτης
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ (Ηλίας Κώτσιος): Χ. Θεοδωρίδης, Κουλιούρης (63’ Γ. Θεοδωρίδης), Χαλκιόπουλος (73’ Κολιός), Ελεζάι (78’ Κανέλλος), Τσίπουρας, Σεΐτι, Μανίκας, Δέτσης (46’ Παπαγεωργίου), Σ. Πιπεράς, Ι. Πιπεράς, Κοντογιάννης.
ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Πάρης Βάλβης): Κανακόπουλος, Μέρτκολα, Κατσούλης, Ζίζηλας, Λαμπρόπουλος, Λιαπίδης (90’ Χατζηγιαννακός), Τζώρτζης (64’ Σπυριδάκης), Χρήστου, Δαραμάρας (86’ Τούμπας), Γεωργουδάκης, Αντωνόπουλος.

Related posts

Ηλυσιακός: Συγκέντρωσε και παρέδωσε τα είδη πρώτης ανάγκης

Γιώργος Ανανίδας

Οι διαιτητές στα ματς του Σαββατοκύριακου 16/9 και 17/9 στην ΕΠΣΑ

Abola Team 3

Στο Παλ. Φάληρο ο 18χρονος Σέντερ-φορ Αναστάσης Βάιας

Τάσος Ζαφειρίου