free page hit counter
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Παπακώστας: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την ανατροπή»

Τα Ιλίσια 2004 πήραν εχθές το τρίποντο της νίκης κόντρα στον Κρόνο Αθηνών, σε ένα ματς το οποίο όλα έδειχναν στο πρώτο μέρος, πως δύσκολα θα μπορούσε να ανατραπεί, όμως τελικά η σκέψη του έμπειρου τεχνικού της Αργύρη Παπακώστα, την έκανε να πάρει το τρίποντο και να πανηγυρίσει μία πολύ σπουδαία νίκη, μέσα σε ένα γήπεδο, που όλες οι ομάδες δυσκολεύονται, αλλά και σε μία πολύ άσχημη ώρα για μπάλα (9:00 π.μ.).
Από δω και πέρα, οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο αφήνουν πίσω το παιχνίδι με τον Κρόνο Αθηνών, και πλέον κοιτάζουν το παιχνίδι με τον ΓΣ Καισαριανής, το οποίο θεωρητικά είναι από τα ντέρμπι του ομίλου.
Ο Αργύρης Παπακώστας μίλησε στο μικρόφωνο του Abola.gr, για το χθεσινό παιχνίδι, την διαχείριση του, αλλά και το πως ήρθε το τρίποντο, ενώ επισημαίνει την σημαντικότητα του παιχνιδιού της ερχόμενης αγωνιστικής κόντρα στους γείτονες τους.
Αναλυτικά οι δηλώσεις: «Παίζαμε σε μία δύσκολη ώρα (9:00 π.μ.) και σε ένα δύσκολο γήπεδο όπως είναι το γήπεδο της Αλεπότρυπας, το οποίος είναι πάρα πολύ μικρό σε διαστάσεις. Δυστυχώς στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν από κακοί έως πάρα πολύ κακοί και έτσι ο αντίπαλος προηγήθηκε με 2 – 0 δικαιότατα στο παιχνίδι, εμείς δεν κάναμε ούτε μία τελική στο α’ μέρος και ο αντίπαλος στις τρεις τελικές ευτύχισε και πέτυχε δύο γκολ. Στο ημίχρονο κάναμε δύο αλλαγές, παίξαμε φουλ επίθεση και ευτυχίσαμε σε 18 λεπτά να κάνουμε τέσσερα γκολ και να χάσουμε και πέναλτι. Βάλαμε την μπάλα κάτω παίξαμε καλά, δεχτήκαμε ένα τρίτο γκολ μετά και έγινε το παιχνίδι ροντέο, αλλά βάλαμε και ένα πέμπτο και καθαρίσαμε το ματς. Επίσης είχαμε ένα σπάνιο φαινόμενο. Ένας παίκτης μέσα σε ένδεκα λεπτά έκανε χατ – τρικ και έχασε και πέναλτι και μιλάω για τον Ανδρέα Ηλιάκη. Να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την ανατροπή του σκορ και τώρα κοιτάμε και ετοιμαζόμαστε για το επόμενο ματς με τον ΓΣ Καισαριανής μέσα στην έδρα μας, το οποίο είναι και τοπικό ντέρμπι και είναι κομβικό για την συνέχεια για μας.».

Related posts

Θύελλα Περιστερίου-Κορωνίδα 1-0

Abola Team 3

Νίκησε ο καιρός στην Αθήνα!

abola10

Διπλό που προκάλεσε αίσθηση η ΑΕ Χαλανδρίου (0-1)

Abola Team