free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Διπλό με ανατροπή οι Τράχωνες

Οι Τράχωνες δεν πήραν απλά ένα σπουδαίο διπλό, μέσα στην έδρα του Χαϊδαρίου, αλλά κατάφεραν να το καταφέρουν κάνοντας και ανατροπή στο σκορ, με τους παίκτες του συλλόγου των νοτίων προαστίων να επικρατούν με 2 – 1.
Οι παίκτες του Χρήστου Κιούρκου πήραν κεφάλι στο σκορ, όταν ο Παυλόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 28’. Όλα έδειχναν πως το 1 – 0 θα ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, όμως η ομάδα του Αλίμου είχε άλλη άποψη και με γκολ του Τσακιρη στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου έφτασαν στο 1 – 1. Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το 1 – 2, με δράστη τον Δημογιάννη στο 76’, κάνοντας την ανατροπή και δίνοντας τη μεγάλη νίκη στην ομάδα του.
Με τη νίκη αυτή οι Τράχωνες έχουν πλέον 21 πόντους και είναι πλέον στην 3η θέση μαζί με την Διάνα Ηλιούπολης, ενώ το Χαϊδάρι έμεινε στους 12 πόντους και ισοβαθμεί με τον Άγιαξ Ταύρου στην 10η θέση.
ΧΑΪΔΑΡΙ: Μίχος, Πλουμάτος, Φαβαλάς, Τσώνης, Τζωρτζάτος, Βλάχος, Αντωνόπουλος (55′ Γατσούλας), Καμπέρης, Παυλόπουλος, Μουρεζίνης, Περλέσι (72′ Γιαννακόπουλος)
ΤΡΑΧΩΝΕΣ: Παπαδόπουλος, Σπανουδάκης (89′ Τρουπάκης), Λεόπουλος (90’+1′ Βάσιλας), Κριτίδης, Κορκολής, Τσακίρης, Παπατζίμας, Κολοβός (85′ Αυγέρης), Γιαννόπουλος (28′ Δημάκης), Δημογιάννης, Βουρλούμης

Related posts

Η Ηλιούπολη 2-0 την Αθηναϊδα

Abola Team 3

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου (6 και 7/1) και του Κυπέλλου (10/1) στην ΕΠΣΑ

Abola Team 3

Παπαρούνης: «Δείξαμε πολύ καλό πρόσωπο»

Kώστας Παλαιολόγος