Η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου δεν είναι μόνο από τις ιστορικές ομάδες της περιοχής.
Δεν διαθέτει απλά μία από τις καλύτερες ακαδημίες της Αθήνας, κάτι που αποδεικνύεται και από τις συνεχόμενες επιτυχίες που έχουν οι ομάδες της στα πρωταθλήματα των τμημάτων υποδομής.
Πάνω απ’όλα είναι μία ομάδα που αποτελείται από οικογενειάρχες, πάνω απ’όλα είναι μία ομάδα με κοινωνικές ευαισθησίες, κάτι που αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία.
Εδώ και οκτώ χρόνια, παραμονές Χριστουγέννων, η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου διοργανώνει ένα ξεχωριστό τουρνουά τιμώντας παράλληλα τη μνήμη ενός αξέχαστου εργάτη του συλλόγου, που έφυγε νωρίς από κοντά μας, του Φώτη Τσάγαρη.
Και στην ομάδα των νοτίων προαστίων δεν ξεχνούν τους ευεργέτες της ομάδας, δεν ξεχνούν τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη αυτές τις γιορτινές μέρες!
Έτσι, την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019 στο γήπεδο «Σωτ. Αγγελόπουλος» η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου θα διοργανώσει το 8ο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Αλληλεγγύης «Φώτης Τσάγαρης», όπου και θα συγκεντρωθούν αγαθά τα οποία θα προσφερθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παλαιού Φαλήρου.
Ακολουθεί η αναλυτική ανακοίνωση της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου: