free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 7ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΓ' ΕΘΝΙΚΗ

ΠΑΟ Ρουφ: Πρώτη συνάντηση τέσσερις μήνες μετά, αρνητικά όλα τα τεστ κορονοϊού (pics)

Η πρώτη συνάντηση στον ΠΑΟ Ρουφ, σχεδόν τέσσερις μήνες μετά την τελευταία αποτελεί γεγονός!

Ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο, κατάφεραν να ανταλλάξουν από κοντά τις πρώτες τους στην ουσία κουβέντες μετά από τόσο καιρό και αυτή τη φορά δεν θα “χαθούν”, αφού αύριο Πέμπτη (25/2) θα βρεθούν ξανά για την πρώτη τους προπόνηση της νέας προετοιμασίας.

Όπως ακριβώς ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο, πραγματοποιήθηκαν τεστ κορονοϊού με τα αποτελέσματα να είναι όλα – ευτυχώς – αρνητικά, ενώ υπήρξε και ομιλία από τον Αντιπρόεδρο του συλλόγου, κ. Δημήτρη Κρητικό.

Η ενημέρωση του Ρουφ:

«Την πρώτη συνάντηση πραγματοποίησαν σήμερα το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟ ΡΟΥΦ έπειτα από σχεδόν τέσσερις μήνες!

Η Διοίκηση προγραμμάτισε όπως ορίζεται από το υγειονομικό πρωτόκολλο την πραγματοποιήση COVID TEST σε όλους τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό team που απαρτίζουν την ομάδα, σε συνεργασία με το διαγνωστικό κέντρο DI – ATHENS του κυρίου Κωνσταντίνου Τσούτσουρα όπου όλα ήταν αρνητικά.

Ο Αντιπρόεδρος κ Κρητικός Δημήτριος μίλησε στους παίκτες για την σπουδαιότητα της τηρησης του υγειονομικού πρωτοκόλλου ώστε όλοι να παραμείνουμε υγιής.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για αύριο όπου θα γίνει η πρώτη προπόνηση».

Related posts

Παρελθόν ο Δημήτρης Λόντος από τον Φωστήρα

Abola Team 2

Τίτλοι τέλους για τον Ζίζηλα στην Προοδευτική

Abola Team 2

Τέλος ο Σουάνης από Ολυμπιακό Βόλου!

Abola Team 3