free page hit counter
18.5 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 6ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΓ' ΕΘΝΙΚΗΕΠΣΑΝΑ

Αήττητος Σπάτων: Ενίσχυση στην επίθεση και το σκοράρισμα με τον Γιάννη Γκαβασιάδη

Σε μία ακόμη μεταγραφή προχώρησε ο Αήττητος, ο οποίος ανακοίνωσε το μεσημέρι της Παρασκευής (26/3), τον Γιάννη Γκαβασιάδη.

Ο 29χρονος σέντερ φορ, προστίθεται στο ρόστερ της ομάδας από τα Σπάτα, με σκοπό να δώσει περισσότερες λύσεις στο σκοράρισμα και να διευκολύνει τον Βαγγέλη Τσιώλη και τις επιλογές του.

Ο σύλλογος, εξέδωσε ανακοίνωση, μετά από αυτή της μεταγραφής, ευχαριστώντας τόσο τον Παλλαυρεωτικό, όσο και τον πρόεδρό του, για την συνεργασία τους προς την επίτευξη της συμφωνίας για τον παίκτη.

Οι ανακοινώσεις του Αήττητου:

«Ο Αήττητος ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Γκαβασιάδη! Ο 29χρονος σκόρερ αναμένεται να προσδώσει μεγάλη ισχύ στην γραμμή κρούσης της ομάδας του Βαγγέλη Τσιώλη. Ο Γκαβασιάδης ξεκίνησε την καριέρα του από την Κ-20 του Ολυμπιακού και στην συνέχεια φόρεσε την φανέλα των ΑΟ Περιστερίου, Εθνικού Αστέρα, Μαρκό, Δόξα Κορωπίου, Καλλιθέας, Ολυμπιακού Λαυρίου, , Κεραυνού Κερατέας ,Τριγλίας Ραφήνας και Παλλαυρεωτικού».

«Το Δ.Σ του Αήττητου Σπάτων ευχαριστεί θερμά τον Παλλαυρεωτικό και τον πρόεδρο του σωματείου κ. Χάρη Ζαγουρή για την συμβολή του στην μεταγραφή του Γιάννη Γκαβασιάδη στην ομάδα μας».

Related posts

Πήρε Κωστούλα ο Ιωνικός Νικαίας

Abola Team 2

Η ΕΠΣΑΝΑ για τις εξετάσεις διαιτητών και παρατηρητών τοπικού πρωταθλήματος

Abola Team 3

Παραίτηση Ανδράλα στην Ρόδο

Abola Team 2