free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 6ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΓ' ΕΘΝΙΚΗ

Μαρκό: Για ένα μήνα εκτός ο Νίκος Γκεμίσης!

Μία πολύ δυσάρεστη μέρα πέρασε η Μαρκό την περασμένη Κυριακή (25/4), στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ηλιούπολη για την 6η αγωνιστική, στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Νότου, πέρασε νικηφόρα από το Μαρκόπουλο (0-2) και το χειρότερο για τους γηπεδούχους, ήταν ο τραυματισμός και η αποχώρηση του αρχηγού, Νίκου Γκεμίση από το ματς.

Η γνωμάτευση της σοβαρότητας του τραυματισμού του 31χρονου αμυντικού μέσου, έγινε γνωστή στην ομάδα και στον προπονητή (κάταγμα χόνδρου) μόλις χθες και ο σύλλογος έσπευσε σήμερα να ενημερώσει για το γεγονός.

Τα νέα φυσικά, δεν είναι καθόλου ευχάριστα για τη Μαρκό, καθώς ο ηγέτης της θα λείψει ένα μήνα και δεν θα μπορέσει να βοηθήσει καθόλου αγωνιστικά, την ώρα που το «τριφύλλι» βρίσκεται σε μία πολύ δυσχερή θέση βαθμολογικά, στην 9η θέση, μετρώντας 3 ισοπαλίες και 3 ήττες.

Η ανακοίνωση της Μαρκό:

«Δυστυχώς τα νέα δεν είναι καλά από τον τραυματισμό τού Αρχηγού μάς Νίκου Γκεμίση με το παιχνίδι με την Ηλιούπολη! Βγήκαν εχθές οι γνωματεύσεις και ποδοσφαιριστής μάς έχει υποστεί κάταγμα χόνδρου και θα μείνει εκτός περίπου ένα μήνα!!Ο κάπτεν όμως άσχετα από τίς θεραπείες του κατεβαίνει κανονικά και βρίσκετε δίπλα στους συμπαίκτες του στις προπονήσεις καταλαβαίνοντας την κρισιμότητα τής κατάστασης που υπάρχει βαθμολογικά στην ομάδα μας και είναι καθημερινά στο πλευρό τούς!!
Ο Πρόεδρος οι Διοίκηση και οι συμπαίκτες τού εύχονται περαστικά και γρήγορα κοντά μάς !!!
Τέλος εχθές έγινα οι πληρωμές των οδοιπορικών σέ όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα και στο προσωπικό τής ομάδας όπως και μοιράστηκαν τό Πασχαλινό τσουρέκι και κουλούρια στους ποδοσφαιριστές καί προσωπικό.
Μαζί μέ τήν ΜΑΡΚΟ ψηλά στήν κορυφή!!!».

Related posts

Το Κερατσίνι φιλικό 4-0 με Άρη Πετρούπολης

Abola Team 3

Δεν ξέχασαν αυτούς που έφυγαν από την ζωή στον Παλληνιακό

Abola Team 3

Επιστροφή στις νίκες το Κερατσίνι, 3-0 το Ζευγολατιό

Abola Team 2