free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 8ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΓ' ΕΘΝΙΚΗ

Γ’ Εθνική (8ος όμιλος): Οι μεγάλες ανακατατάξεις της 9ης αγωνιστικής – Κορυφή ο Αιολικός με τη Θύελλα!

Έξι αναμετρήσεις και πολλά γκολ είχε να μας προσφέρει η 9η αγωνιστική του 8ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, με πολύ σημαντικές ανακατατάξεις ταυτόχρονα στον βαθμολογικό πίνακα.

Από την αρχή της χρονιάς, ο 8ος όμιλος ήταν αυτός που έδειχνε πως καμία ομάδα δεν μπορεί να θεωρεί τη θέση της στη βαθμολογία δεδομένη, καθώς σε κάθε αγωνιστική όλοι κινδύνευαν να βρεθούν χαμηλότερα ή αντίθετα, είχαν την ευκαιρία να ανέβουν.

Ακριβώς αυτό λοιπόν, συνέβη αυτή την αγωνιστική. Μετά από πολύ καιρό όπου και βρισκόταν στην 1η θέση, ο Αίας ξαφνικά υποχώρησε δύο θέσεις και πλέον στέκεται τρίτος στη βαθμολογία. Για αυτή την κατάληξη, ευθύνεται κατά κύριο λόγο η εντός έδρας ήττα του από το Κερατσίνι, η οποία ήταν κάθε άλλο παρά αναμενόμενη.

Οι «διώκτες» του φυσικά, εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρον αυτό το αποτέλεσμα. Πρώτα, η Θύελλα με την επικράτησή της στην Κω, απέναντι στο Πυλί και έπειτα σήμερα (17/5) ο Αιολικός, με τη μεγάλη του νίκη απέναντι στον Καραβά, στη Μυτιλήνη.

Ακράτητος και Αστέρας Βάρης πέτυχαν ευρείες νίκες ενάντια σε Πυθαγόρα και Μικρασιατική, αντίστοιχα. Η ομάδα του Μιχάλη Κάτσικα, επέστρεψε άμεσα στις νίκες μετά την ήττα από τον Πανελευσινιακό και είναι ακόμα μία ομάδα που εκμεταλλεύτηκε τη σημαντική απώλεια βαθμών του Αίαντα, αφού πια είναι μόλις ένα βαθμό πίσω του.

Τέλος, ο Πανελευσινιακός κατάφερε να επικρατήσει επί του Αετού Λουτρών και έκανε γερό βήμα παραμονής, διότι απομακρύνθηκε σημαντικά από τις χαμηλότερες θέσεις.

Αξίζει να σημειωθεί, πως μόνο δύο αγωνιστικές απομένουν στον 8ο όμιλο, ώστε να δούμε ποιος τελικά θα «κόψει το νήμα» και θα κατακτήσει την πρώτη θέση!

Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής:
  • Πανελευσινιακός – Αετός Λουτρών 3-1
  • Αίας Σαλαμίνας – Κερατσίνι 0-1
  • Μικρασιατική – Αστέρας Βάρης 0-4
  • Πυλί Κω – Θύελλα Ραφήνας 0-1
  • Ακράτητος – Πυθαγόρας 4-0
  • Αιολικός – Καραβάς 3-1
Η βαθμολογία

Related posts

Χαμός στο σούπερ ντέρμπι του Παναργειακού με την Καλαμάτα (βίντεο)!

abola10

Έμαθε τους αντιπάλους του στη Γ’ Εθνική!

Abola Team 2

Παπαματθαιάκης μετά την ήττα του Ηρόδοτου: Εγώ νιώθω ότι είμαστε στη Β’ Εθνική

Abola Team 2