free page hit counter
20.1 C
Αθήνα
30 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κινδιλίδης: «Η ομάδα δείχνει διαφορετική φιλοσοφία»

Στην αλλαγή νοοτροπίας και την αγωνιστική μεταμόρφωση προς το καλύτερο που διακρίνει, αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Αθηναϊδας Αλέξανδρος Κινδιλίδης.

 

 

Ριζική ανασυγκρότηση σε όλα τα επίπεδα έχει σημάνει στην Αθηναϊδα με αφορμή την έλευση του Γαληνού Νικολαϊδη στην τεχνική ηγεσία του νεοφώτιστου συλλόγου.

Η νεοφώτιστη ομάδα της Κυψέλης στα τελευταία της παιχνίδια, με αποκορύφωμα την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Χολαργό, όπου αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα, ανέδειξε ένα δείγμα των φετινών της δυνατοτήτων αποδίδοντας αξιόλογο ποδόσφαιρο.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου Αλέξανδρος Κινδιλίδης, στις δηλώσεις που παραχώρησε, εξέφρασε τη ακλόνητη πίστη του για ακόμη καλύτερη συνέχεια:

«Η ομάδα μας με την έλευση του Γαληνού Νικολαίδη στην τενχική ηγεσία παρουσιάζει μία εντελώς διαφορετική φιλοσοφία. Αποδώσαμε εξαιρετικά στην αναμέτρηση Κυπέλλου με τηνΑΕ Ηρακλείου, όπου αποκλειστήκαμε στις λεπτομέρειες, ενώ και στην αναμέτρηση με τον Χολαργό αποδώσαμε εξαιρετικό ποδόσφαιρο κι εκτιμώ ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι εάν μία ομάδα έπρεπε να κερδίσει, αυτή ήταν η Αθηναϊδα. 

Η προσοχή μας πλέον στρέεται στην επόμενη κομβική αναμέτρηση με το Χαϊδάρι, όπου θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η εν γένει εικόνα της ομάδας μας, μας επιτρέπει να αισιοδοξούμε».

 

 

 

 

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Τα πλήρη αποτελέσματα – η επόμενη αγωνιστική

Abola Team

Κουσάνας: «Επιδίωξη της ομάδας μας είναι να βρίσκεται ψηλά»

Kώστας Παλαιολόγος

Ταπραντζής: “Ποιοτική ομάδα η Διάνα”

abola10