free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μηλιάς: «Να παλέψουμε μέχρι τέλους!»

Το στίγμα του για την επερχόμενη δύσκολη αποστολή που πειμένει την ομάδα του απέναντι στα Πετράλωνα, έδωσε ο τεχνικός του Φωστήρα Ηλιούπολης Ανδρέας Μηλιάς. 

 

 

 

Την ανοδική του πορεία στον δύσκολο «μαραθώνιο» του δευτέρου ομίλου της Α‘ ΕΠΣΑ πιστοποίησε ο Φωστήρας Ηλιούπολης με τη σημαντική του επιτυχία επί της συντοπίτισσας Διάνας με 1-0. 

Αποτέλεσμα, το οποίο επέτρεψε στους «κιτρινόμαυρους» να πάρουν νέα βαθιά βαθμολογική ανάσα και να απομακρυνθούν αισθητά από τις επικίνδυνες θέσεις. 

Ο τεχνικός ηγέτης Ανδρέας Μηλιάς στις δηλώσεις που παραχώρησε, στάθηκε στο πείσμα και το πάθος πυ διακρίνει στις προσπάθειες των ποδοφαιριστών του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην κρισιμότητα της επόμενης αγωνιστικής πρόκλησης που περιμένει την ομάδα του κόντρα στα ισχυρά Πετράλωνα: 

«Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη , η οποία έχρεται να ανεβάσει ακόμη περισσότερο την ψυχολογία και τον δείκτη αυτοπεποίθησης της ομάδας μα ενόψει της κρίσιμης συέχειας, Πλέον το μυαλό και η προσοχήμας έχοθυν επικεντρωθεί στο επερχόμενο δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στα Πετράλωνα. Ο προσεχής μας αντίπαλος βρίσκεται σε μία κρίσιμη καμπή, αφού προέρχεται από δύο ήττες, αλλά και αλλαγή στην τεχνική του ηγεσία με τον Κ΄ώστα Αρζένη να παίρνει την σκυτάλη από τον Βαγγέλη Ιντζέκαρο. Σαφέστατα πρόκειται για μία πολύ δυνατή ομάδα με υψηλές βλέψεις και φιλοδοξίες, ωστόσο, είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε μέχρι τέλους για το καλύτερο δυατό αποτέλεσμα»

 

  

Related posts

Συνεργασία με τον ορθοπεδικό Πέτρο Καπράλο ξεκίνησ εο Α.Ο. Χαϊδαρίου

Kώστας Παλαιολόγος

Ανανέωσε με Κυριακουλέα ο Φωστήρας Ηλιούπολης

Σημαντική προσθήκη με Τσάτσα ο Ήφαιστος Περιστερίου

Kώστας Παλαιολόγος