free page hit counter
Abola.gr
ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ

H UNION EUROBANK 2-0 τον αξιόμαχο ΑΟ Περδικακίου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος των ανεξάρτητων ομάδων

Ποδαρικό με νίκη έκανε η δημοφιλής ομάδας της UNION EUROBANK στο πρωτάθλημα των ανεξάρτητων ομάδων.

Στο πρώτο της παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Βάρης, το απόγευμα της Κυριακής 12/11 η ομάδα της UNION EUROBANK με την καθοδήγηση του Γιώργου Αναγνωστόπουλου νίκησε με σ,ορ 2-0 την αξιόμαχη και άψογα οργανωμένη ομάδα του ΑΟ Περδικακίου.

Οι νικητές πέτυχαν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Το σκορ άνοιξε ο αρχηγός Ακπαρίδης που έχει τον τρόπο να σκοράρει στα ματς ενώ το σκορ έκλεισε στο δεύτερο ημίχρονο ο Παπατούτσος που έγραψε το τελικό 2-0.

Και οι δύο ομάδες έπαιξαν σπουδαίο ποδόσφαιρο αρκετά ποιοτικό ενώ εκτός από τις καλές φάσεις κυριάρχησε το ήθος.

UNION EUROBANK (Κόουτς Γιώργος Αναγνωστόπουλος): Καραγιώργος, Χουζούρης, Μπατούνας, Ντοβλετάκης, Χωριανόπουλος, Δημητρίτσης, Ντρένοβα, Μαντέλος, Άλεξ. Παπαδόπουλος, Ίσσα, Ακπαρίδης ενώ έπαιξαν επίσης οι Χίσο, Παπατσούτσος, Σαχινίδης. Λιόλιος.

 ΑΟ ΠΕΡΔΙΚΑΚΙΟΥ (Κόουτς Φώτης Ζάγκας): Ρέτκο, Προίκας, Ζώης Παπαδημητρίου, Μαρκετάκης, Τσατσαρώνης, Μαμασούλας, Τρυφέρης, Καρατζούνης, Γιώργος Κόρρας, Βαγγέλης Γιαννίκος, Ζάγκας ενώ έπαιξαν επίσης οι Κουρέτσης, Καπουλάς, Σιάτης, Τσακνής, Γιώργος Παπαδημητρίου, Ζούλας.

Related posts

Παλληκαρίσιο “διπλό” της Union Eurobank!

Abola Newsroom

H ΒΙΚΤΩΡΙΑ Πρωταθλήτρια η UNION EUROBANK Κυπελλούχος στο Εργασιακό ποδόσφαιρο

Abola Team 3

Πολύ σκληρή για να πεθάνει: Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της UNION EUROBANK πρωταθλήτρια ΕΣΠΑΑΑ μετά το 3-2 με τους Ίωνες σε ματς θρίλερ

Abola Team 3