free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
21 Σεπτεμβρίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Ο Ιπποκράτης στο φινάλε 1-0 τον Φοίνικα Καλλιθέας

Με γκολ που πέτυχε στο 89′ ο Μίχος με συρτό διαγώνιο σουτ ο Ιπποκράτης του Κώστα Ζαμπέτα έκαμψε την αντίσταση του Φοίνικα Καλλιθέας με σκορ 1-0.

Ο Φοίνικας Καλλιθέας είχε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρει. Στο 23′ σε πλασέ του Θωμαϊδη που έφυγε μόνος του η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ ενώ στο 69′ σε μακρινό σουτ του Χαψή η μπάλα χτύπησε στην συμβολή των δοκών και κατέληξε άουτ. Άριστο το διαιτητικό τρίο Τσάφος, Θεοδωρίδης, Κωστάκης και άψογος στα καθήκοντά του ο παρατηρητής. Δάκουρας.

Στο 3′ σε σουτ που επιχείρησε ο Πετεινός η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ ενώ στο 19΄σε κεφαλιά του Κοντογιαννόπουλου η μπάλα έφυγε και πάλι ελάχιστα άουτ.

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ (Κώστας Ζαμπέτας): Θεμιστοκλέους, Γενηδούνιας, Πετεινός(46′ Καρτσωνάκης), Μίχος, Δαβίλας, Στουρνάρας(58′ Τσιρίκας), Παπανικολάου, Λουκάκης, Λαμπράκης(66′ Παπαδόπουλος), Κοντογιαννόπουλος, Δημητρακόπουλος.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Ανδρέας Τσιφρίκας): Μπίρης, Χαψής, Θεοδωρόπουλος, Ερζουμπουλίδης, Τσαπανίδης, Αντωνίου, Θωμαϊδης, Δημόπουλος, Γραμματικόπουλος, Παππάς, Χοτζάι(73′ Μαστρογιαννόπουλος).

Από τον Ιπποκράτη εντυπωσιακοί ήταν οι Γενηδούνιας, Στουρνάρας, Μίχος ενώ από τον Φοίνικα Καλλιθέας πολύ καλά στάθηκε ο νεαρός γκολκίπερ Μπίρης που είχε πολύ καλές αποκρούσεις στο ενεργητικό του σε δύσκολες φάσεις ενώ άρεσαν επίσης με πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας οι Δημόπουλος, Παππάς, Θωμαϊδης.

Related posts

Καλύτερο στις … λεπτομέρειες το Δάσος Χαϊδαρίου (1-0)

Abola Team

Τάραμας: Η Αναγέννηση Πετρούπολης δεν δικαιούται κάτι καλύτερο

Abola Newsroom

ΕΠΣΑ: ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ – ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Τσιάκαλος Βασίλης | 18-10-2016 (VIDEO)

Ρένος Γιαμπουράς