free page hit counter
20.1 C
Αθήνα
30 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σομπότοβιτς: «Να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή!»

Στον βαθμό δυσκολίας που κρύβει η εκτός έδρας ανμέτρηση με τον Ποσειδώνα Γλυφάδα αναφέρθηεκ ο τεχνικός του Αστέρα Ζωγράφου Πέτρος Σομπότοβιτς.

 

 

 

Την επιστροφή του στον δρόμο των επιτυχιών θα επιδιώξει να πετύχει ο Αστέρας Ζωγράφου στην σαββατιάτικη εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ποσειδώνα Γλυφάδας.

Οι «κυανέρυθροι» οι οποίοι προέρχονται από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες 1-1 απέναντι σε Κηπούπολη και Ελευθερούπολη, θέλουν όσο τίποτε άλλο να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρώτου τους «τριπόντου» μέσα στο 2018 απέναντι σε μία ιδιαίτερα ταλαντούχα ομάδα η οποία παλεύει το κάθε ματς.

Ο τεχνικός ηγέτης Πέτρος Σομπότοβιτς στις δηλώσεις που παραχώρησε, δεν παρέλειψε να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου και να επισημάνει τοις ιδιαιτερότητες που κρύβει για την ομάδα του η συγκεκριμένη αναμέτρηση:

« Πάμε να δώσουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα, η οποία είναι ιδιαίτερα νεανική κι ενθουσιώδης, παλεύει πολύ όλα τα παιχνίδια της ανεξαρτήτως δυναμικότητα του αντιπάλου και αυτό το στοιχείο δίνει ιδιαιτερότητα. Οφείλουμε να δείξουμε ιδιαίτερη προσοή και συγκέντρωση και να φανούμε ακόμη πιο δυνατοί, ώστε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

 

 

 

 

Related posts

Καλογερόπουλος: «Όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται»

Λαύρα Αργυρούπολης-Αττικός 0-0

Abola Team 3

Μακρής: «Μόνοι μας αλλάξαμε το τσιπάκι»

Kώστας Παλαιολόγος