free page hit counter
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Στη Β’ ΕΠΣΑ ξανά οι Αμπελόκηποι!

 

Με τη νίκη που πέτυχαν κόντρα στον αδιάφορο βαθμολογικά Άρη Χολαργού, ο οποίος και είχε εξασφαλίσει την παραμονή του στη Β’ ΕΠΣΑ, οι Αμπελόκηποι ανανέωσαν το ραντεβού τους με τη Β’ Κατηγορία και για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

 

Η ισοπαλία αρκούσε στους Αμπελόκηπους όμως μπήκαν πιο αποφασισμένοι και με τον Παπαδόπουλο στο 28’ άνοιξαν το σκορ και έθεσαν πλέον γερές βάσεις για την παραμονή. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης Χολαργού, που κατέβηκε με αρκετές αλλαγές, ανέβασε την απόδοση του και έφτασε κοντά στο 1-1, αλλά το σουτ του Κρίνη στο 64’ κατέληξε στα σώματα πριν αυτή πάρει τροχιά προς την εστία. Τελικά στο 69’ και μετά από λάθος της άμυνας ο Παπαδόπουλος έγραψε το 2-0 κλειδώνοντας οριστικά την παραμονή για την ομάδα του Γιώργου Μάλλη. Έτσι, Αμπελόκηποι και Άρης Χολαργού θα κάνουν διακοπές χαρούμενοι! Αντίθετα η Λαύρα Αργυρούπολης, που ήθελε ήττα των «πράσινων» για να παίξει μαζί τους σε νέο μπαράζ την παραμονή, τελικά υποβιβάστηκε στη Γ’ ΕΠΣΑ.

Διαιτητής: Μπαϊρακτάρης Κ., Κατοίκος – Γούναρης

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: Ζαραβέλης, Φώτου, Κίτσος, Τσέλιος, Παναγόπουλος, Μπεκιράι, Κύλογλου (62’ λ. τρ. Βιγκάνι), Κουκουμαφτσής, Παπαδόπουλος, Καραμπιτιάνης (49’ λ. τρ. Γεωργαλί), Ανδριόπουλος (82’ Λαποδημήτρης)

ΑΡΗΣ: Κωστούρος, Μπίφσα, Μιχαηλίδης, Κούτρης, Καραβοκύρης, Τσίτσος, Κεκλίκογλου, Παπαδόπουλος, Κρινής (77’ Οικονομόπουλος), Ζώης Σ. (67’ Τσίρος), Κάλλης (72’ Καραθανάσης)

Related posts

ΕΠΣΑ: Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου

Abola Team

“Κάποιοι από εμάς κλείσαμε οικειοθελώς τον κύκλο μας στα Διοικητικά του Ηρακλή Περιστερίου”

Τάσος Ζαφειρίου

Με ελάχιστο μπάτζετ οι μάγκες του ΠΑΣ Γαλάτσι του Θανάση Ζαμπούρα των επιτυχιών και των ανόδων παραδίδουν μαθήματα πρωταθλητισμού: Άρθρο του ΦΩΤΗ ΚΑΤΣΟΥΦΗ

Abola Team 3