free page hit counter
18.1 C
Αθήνα
24 Οκτωβρίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ραφαηλίδης: «Δεχόμαστε τρομερό κυνηγητό από τους διαιτητές!»

Τη δυσφορία του για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται η ομάδα του από τους διαιτητές εξέφρασε ο προπονητής του Υμηττού Μάκης Ραφαηλίδης

 

 

 

Οικτρά παράπονα από την αντιμετώπιση που τυγχάνουν γενικότερα απ΄τους διαιτητές στα φρτινά τους παιχνίδια εκφράζουν άπαντες στον Υμηττό.

 

Τα όσα διαδραματίτηκαν στην σαββατιάτικη εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Άγιο Θωμά, όπου το συγκρότημα των ανατολικών προαστίων ηττήθηκε με 5-2 και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο ήρθε αυτό το αναπάντεχο αποτέλεσμα , ακόμη στροφογυρίζουν στις μνήμες όων.

 

Με τους ανθρώπους του Υμηττού να εκφράζουν τρομερά παράπονα από τη διαιτησία των Μαλανδράκη, Νταρακλίτση και Θεοδωρίδη. Με τα περισσότερα εξ’ αυτών να επικεντρώνοντας στην επίμαχη φάση του 56ου λεπτού, όπου οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο 2-4.

 

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του Προέδρου Στέλιου Μανούσου: «Λυπάμαι που το λέω, αλλά  φέτος μας έχουν βάλει στο μάτι οι διαιτητές. Μόνο ως τυχαίο δεν μπορείνα θεωρηθεί το γεγονός ότι σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια που έχουμε δώσει, μένουμε με πολλά παράπονα. Στην εντός ο έδρας αναμέτρηση με τον Άγιο Θωμά γίναμε θεατές μίας ακόμη εχθρικής διαιτησίας, αφού η φάση του 56ου λεπτού από την οποία και προήλθε το τέταρτο γκολ των αντιπάλων μας κι ενώ είχαμε μμειώσει το σκορ σε 2-3, έμελλε αν καθορίσει το αποτέλεσμα. Πριν γυρίσουν οι αντίπαλοί μας την μπάλα, είχε περάσει ολοκάθαρα τη νοητή γραμμή του άουτ.

Κι όμως οι διαιτητές αγνόησαν τη φάση και στη συνέχεια δεχθήκαμε το γκολ. Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει με την ομάδα μας φέτος, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε!»

 

Στο ίδο μήκος κυμαίνονται και οι δηλώσεις του προπονητή  Μάκη Ραφαηλίδη: «Στο διάστημα των δύο μηνών που βρίσκομαι στην ομάδα αισθάνομαι τρομερό κυνηγητό από τους διαιτητές. Μόνο ως τυχαίο δεν θα πρέπει να εκληφθείαυτό το γεγονός, με αποκορύφωμα τα όσα βιώσαμε στην αναμέτρηση με τον Άγιο Θωμά».

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Μπουγάς: «Να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες»

Kώστας Παλαιολόγος

Νέο «λουκέτο» μέχρι τις 11 Απριλίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις

Abola Team

Βλάχος: «Για το καλύτερο με τα Ιλίσια 2004»

Kώστας Παλαιολόγος