free page hit counter
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Έχει βρει… συνταγή επιτυχίας η ασταμάτητη Άνοιξη!

 

Παρότι ο Θησέας της έβαλε δύσκολα, βρήκε τον τρόπο να πάρει νέα νίκη (2-1) με γκολ του Νικήτα Αθανασόπουλου στο 72′

 

ΑΝΟΙΞΗ – ΑΓΣΑ ΘΗΣ.ΕΘΝ.ΜΑΚΡΗΣ 2-1

Πήρε το ντέρμπι στα… σημεία η πρωτοπόρος και ασταμάτητη Άνοιξη! Η ομάδα του Θαλή Τσιριμώκου, δυσκολεύτηκε αρκετά σ’ αυτή την 10η αγωνιστική απέναντι στον ισχυρό και άκρως ανταγωνιστικό Θησέα, ωστόσο με γκολ του Νικήτα Αθανασόπουλου στο 72′ έφτασε στο 2-1 και στην τέταρτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα. Ήταν ένα ματς όπου κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο παίχτηκε όμορφο ποδόσφαιρο, με γρήγορο ρυθμό…

Στο α’ μέρος η Άνοιξη ήταν ελαφρώς καλύτερη και άνοιξε το σκορ στο 30′ με ωραίο πλασέ από το ύψος του πέναλτι του Δαρζέντα, μετά από ασίστ του Δρακόπουλου. Ο Θησέας είχε απειλήσει πρώτος, πάντως, με κεφαλιά-άουτ του Ζιάγκου, ενώ και οι γηπεδούχοι είχαν μια-δύο καλές στιγμές. Στην επανάληψη είδαμε καλύτερο ποδόσφαιρο, καθώς ο Θησέας ρίσκαρε και το ματς άνοιξε… Οι φιλοξενούμενοι, μάλιστα, που άσκησαν πίεση στο ξεκίνημα ισοφάρισαν στο 52′ με πλασέ του Δημητρίου. Μετά το 60′ το παιχνίδι ισορρόπησε και η μια επικίνδυνη κατάσταση διαδεχόταν την άλλη.

Η μεγάλη ποιότητα του Νικήτα Αθανασόπουλου φάνηκε στο 72ο λεπτό, όταν από βαθιά μπαλιά του Χουζούρη και κεφαλιά-πάσα του Δρακόπουλου, η μπάλα έφτασε στον Νικήτα και εκείνος με άψογο πλασέ σημείωσε το 2-1. Ο Θησέας στο τελευταίο τέταρτο τα έπαιξε όλα για όλα, έψαξε την ισοφάριση και είχε ορισμένες καλές στιγμές με αποκορύφωμα την κεφαλιά άουτ του Ευαγγέλου. Η Άνοιξη αμύνθηκε καλά σε εκείνο το σημείο και αφού κράτησε το 2-1 πανηγύρισε ακόμα μια νίκη, επιβεβαιώνοντας πως έχει βρει… συνταγή επιτυχίας, αν και αγωνίζεται με σημαντικές απουσίες (εκτός ήταν οι τραυματίες Τσεβάς, Κεφάλας).

***Διακριθέντες Άνοιξη: Δαρζέντας, Νικήτας Αθανασόπουλος, Δρακόπουλος (δύο ασίστ) και Κυριάκης!

Διαιτητές: Βλάχος Αντ., Γουρνιάς, Χόκας

ΑΝΟΙΞΗ: Μουλάς, Δρόσος, Τρακάκης, Κυριάκης, Χουζούρης, Ράλλης, Γεωργούσης (71′ Αθανασόπουλος Ειρ.), Θεοδώρου (86′ Ελούνα Αμπέλε), Αθανασόπουλος Νικήτας, Δαρζέντας (77′ Ελευθερίου), Δρακόπουλος.

ΑΓΣΑ ΘΗΣ.ΕΘΝ.ΜΑΚΡΗΣ: Τσούκας, Μηναδάκης, Μαγγίνας, Μαντόπουλος, Τσέλιος, Χατζόπουλος (74′ Μαγκουσοχατζάκης), Νικηφοράκης, Νικολέας (56′ Λαγός), Ζιάγκος, Δημητρίου (61′ Σοφρόνι), Ευαγγέλου.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Τ. ΝΤΟΥΡΜΑ, ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΑΡΓΥΡΗ ΠΟΥΛΟ (ΦΩΤΟ)

Abola Team 3

Ο Σαρωνικός Αναβύσσου 1-1 με τον Παμπαιανικό

Abola Team 3

ΕΠΣΑΝΑ: Οι αγώνες της Κυριακής (24/10) στην Ανατολική Αττική

Abola Team