free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
30 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

«Να βρεθούμε στα μπαράζ ανόδου»

Στον ξεκάθαρο φετινό στόχο του Ιπποκράτη αναφέρθηκε ο τεχνικός του συλλόγου των δυτικών προαστίων Κώστας Ζαμπέτας.

 

 

   

Στον δρόμο των επιτυχιών επανήλθε ο Ιπποκράτης με εμφατικό τρόπο όπως μαρτυράει το

τελικό 5-1 επί του Αρίωνα. Μία νίκη η οποία συνδυάστηκε από πολύ καλή εμφάνιση, με το συγκρότημα των δυτικών προαστίων να επιδεικνύει πολλές από τις αγωνιστικές του αρετές, αλλά και στην μεθοδική δουλειά που γίνεται από το τεχνικό επιτελείο .

 

Ο προπονητής Κώστας Ζαμπέτας με δηλώσεις του στο «Αbola.gr» έδωσε το στίγμα του ενόψει της κρίσιμης συνέχειας:

 

«Επιστρέψαμε στις νίκες απέναντι στον Αρίωνα πραγματοποιώντας δσυνολικά πολύ καλή εμφάνιση. Τώρα έχουμε μπροστά μας δύο εβδομάδες λόγω του ρεπό, ώστε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το επόμενο δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει απέναντι στον Κρόνο Αιγάλεω. Ένα παιχνίδι με ιδιαίτερότητες, όπου θα επιδιώξουμε να παλέψουμε για την νίκη, απέναντι σε μία πολύ δυνατή κι οργανωμένη ομάδα που θα μας διατηρήσει ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Ξεκάθαρος στόχος είναι να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνετια και να μπούμε στα μπαράζ ανόδου . Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη, δεδομένου ότι απομένουν οκτώ αγωνιστικές και τα πάντα μπορεί να συμβούν».

 

Φιλικά με Ηρακλή Περιστερίου και Κολωνό.

 

Την ευκαιρία να διαγνώσει τη συνολική αγωνιστική εικόνα των ποδοσφαιριστών του, αλλά και να προβεί σε δοκιμές ενόψει της κρίσιμης συνέχειας θα έχει ο τεχνικός Κώστας Ζαμπέτας στα δύο δυνατά φιλικά που θα κληθεί να δώσει ο Ιπποκράτης, αρχής γενομένης από απόψε Τετάρτη κόντρα στον Ηρακλή Περιστερίου (7:30 μ.μ.) και το βράδυ της Πέμπτης με αντίπαλο τον Κολωνό (8 μ.μ.). Παιχνίδια στα οποία ενδέχετα να πάρουν χρόνο συμμετοχής όλοι οι παίκτες.

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Η σημερινή (27/2) αγωνιστική κίνηση

Abola Team

Μπαλόπουλος: «Θέλουμε πολύ την νίκη με ΑΕ Αιγάλεω»

Kώστας Παλαιολόγος

Ξανά με προπονητή τον Νίκο Τσαμπίρα ο Αστέρας Γλυφάδας

Τάσος Ζαφειρίου