free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Απόλλων Χαλανδρίου-Άτταλος 5-2

Σ ‘ένα χορταστικό από γκολ και θέαμα παιχνίδι, ο Απόλλων Χαλανδρίου νίκησε τον Άτταλο με σκορ 5-2.

Το σκορ άνοιξε ο Μήτρου στο 20 ‘έπειτα από ασίστ του Βλάχου, όμως στο 22’ το φάουλ του Σούλα νίκησε τον Σύρακα που είδε την μπάλα να αλλάζει τροχιά λόγω του ανέμου. Τέσσερα λεπτά πριν από την ανάπαυλα, ο Συγγελάκης έκανε χέρι εντός περιοχής και ο Γαλανόπουλος εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι φτάνοντας τα 50 γκολ στην καριέρα του με τον Απόλλωνα. Όμως, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν εκ νέου αυτή τη φορά σε 2-2 με προβολή του Καρβούνη στο 50 ‘.

Με αυτογκόλ του Αδαμόπουλου (στραβοκλωτσιά) στο 55 ‘έγινε κατακεκλιμένα 3-2, ενώ στο 60’ ο Σκέμπη αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη για επικίνδυνο παιχνίδι. Τη σκυτάλη στο σκοράρισμα πήρε ο Παπουτσής στο 72 ‘κάνοντας εξαιρετική ενέργεια και στο 80’ ο Οικονομόπουλος έγραψε το τελικό 5-2. Επίσης, τα δοκάρια «σημάδεψαν» ο Παπουτσής στο 62 ‘(με τη συμβολή Ρήγα) και ο Γαλανόπουλος στο 77’.

Διαιτητικό τρίο Μητράκος Α., Μαρούλης Σ., Μαραθωνίτης Μ.

ΑΠΟΛΛΩΝ Χ. (Χρήστος Βλάχος): Σύρακας, Βλάχος (83 ‘Βεϊζάι), Βλογιαννίτης, Αντωνόπουλος, Κούκος Β, Γογγολίδης (83 ». Τιμπής), Σταμάτης, Γαλανόπουλος, Οικονομόπουλος, Μήτρου (75’ Κανδεράκης), Παπουτσής.

ΑΤΤΑΛΟΣ Ν.Φ. (Γιάννης Βολιώτης): Ρήγας, Δούκας, Χρυσανθακόπουλος, Κορλιές, Συγγελάκης (79 ‘Παπαϊωάννου), Αδαμόπουλος (65’ Τσεκούρας), Σούλα, Σκέμπη, Καρβούνης, Φέκας, Ραγιάς (46 ‘Σαββίδης).

Related posts

Ανακοίνωσε Παναγιώτη Φωκά στο τεχνικό επιτελείο η Α.Ε. Ελευθερούπολης

Φιλίππου: «Απόλυτη επιβεβαίωση των κόπων μας η τρίτη θέση»«

Φιλίππου: «Κυριαρχήσαμε πλήρως, άξιοι συγχαρητήριων οι παίκτες μου!»

Kώστας Παλαιολόγος