free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

«Επένδυση» με Ντάριο Λίκα ο Αστέρας Χαϊδαρίου

Την μεταγραφική του εξόρμηση συνεχίζει χωρ΄ςι σταματημό ο Αστέρας Χαίδαρίου.

Οι άνθρωποι, που διαχειρίζονται τις τύχες του νεοσύστατου σωματείου των δυτικων προαστίων μετά από συντονισμένες ενέργειες, ενέταξαν στο δυναμικό τους τον ιδιαίτερα ταλαντούχο 17χρονο δεξιοπόδαρο μπακ, ο οποίος αγωνιζόταν στην Ένωση Βοτανικού και τον συνοδεύουν εξαιρετικές συστάσεις αναφορικά με την αξία του.

Οι μεταγραφικές επιδιώξεις των ιθυνόντων του σωματείου των δυτικών προαστίων δεν εξαντλούνται εδώ, αφού σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες, στην ομάδα του Αστέρα επικεντρώνουν την προσοχή τους στην προσπάθεια απόκτησης ενός έμπειρου τερματοφύλακα κι ενός κεντρικού αμυντικού, οι οποίοι θα αποτελέσουν

Την κολώνα της συνολικής ανσσταλτικής λειτουργίας. Η αίσθηση που έχει καλλιεργηθεί, θέλει τους ιθύνοντες του σωματείου μέσα στις προσεχείς ημέρες να προχωρούν σε ανακοινώσεις τνω νέων τους αποκτημάτων.

Τσιάκαλος: «Μπορούμε νίκη με Γκυζιακό» Την αξιοπρόσεκτη πορεία του στον «μαραθώνιο» του τετάρτου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ συνέχισε ακάθεκτος ο Αστέρας Χαϊδαρίου με την εκτός έδρας επιτυχία του απέναντι στον Κρόνο Αθηνών. Μία νίκη, η οποία επέτρεψε στο νεοσύστατο σύλλογο να αναρριηθεί ακόμη ψηλότερα και να ατενίζει το μέλλον με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία, στρέφοντας την προσοχή στο επόμενο καθοριστικό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Γκυζιακό:

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Βασίλη Τσιακαλου στο «Αbola.gr»: «Η ψυχολογία μας πλέον βρίκσεται στο υπέρτατο σημείο. Βρισκόμαστε σε αρτκετά καλή αγωνιστική κατάσταση κι αυτό το στοιχείο μας επιτρέπει να ελπίζουμε σε ακόμη καλύτερη συνέχεια. Η προσοχή μας πλέον εστιάζεται στο επερχόμενο εκτός έδρας ντέρμπι που μας περιμένει κόντρα στον Γκυζιακό. Την συγκεκριένη ομάδα είχαμε την δυνατότητα να την παρακολουθήσουμε από κοντά στο αμέσως προηγούμενο παιχνίδι, που έδωσε, αφού είχε προηγηθεί χρονικά από το δικό μας κι έχουμε σχηματίσει αποκρυσταλωμένη άποψη. Ο προσεχής μας αντίπαλος παρουσιάζεται ενισχυμένος και η αίσθησή μου είναι ότι μπορούμε να παλέψουμε με αρκετές πιθανότητες για την νίκη, εφόσον εμφανίσουμε το καλό μας πρόσωπο».

Related posts

Σκαλτσάς: «Να δημιουργήσουμε δυνατό δικό μας κορμό»

Kώστας Παλαιολόγος

«Κληρώνει» για Χλοψιούδη και μεταγραφές στον Ηρακλή Περιστερίου

Ζαμπέτας: «Μίλησε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου!»